Systeemvereisten Fireworks CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 3 of Windows 7 met Service Pack 1. De toepassingen van Adobe® Creative Suite® 5.5 en CS6 ondersteunen ook Windows 8. Raadpleeg de CS6 FAQ voor meer informatie over ondersteuning voor Windows 8.
  • 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en een 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • Deze software dient geactiveerd te worden. Een breedbandinternetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services.** Telefonische activering is niet beschikbaar.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8 of v10.7. De toepassingen van Adobe Creative Suite 5, CS5.5 en CS6 ondersteunen Mac OS X Mountain Lion (v10.8) op Intel-systemen.*
  • 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en een 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • Deze software werkt niet zonder activering. Een breedbandinternetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services.** Telefonische activering is niet beschikbaar.

* Meer informatie over Mac OS X Mountain Lion-ondersteuning.

**Dit product kan mogelijk integreren met of toegang toestaan tot bepaalde onlineservices van Adobe of derden ("Onlineservices"). Online services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die 13 jaar of ouder zijn. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksbepalingen en het online privacybeleid van Adobe. Online services zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er kunnen aanvullende vergoedingen of abonnementskosten in rekening worden gebracht.

Systeemvereisten Fireworks CS5.5

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 1; of Windows 7
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwisselbare flashapparaten is niet mogelijk)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en een 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • Een breedbandverbinding met internet is vereist voor onlineservices en voor het geregeld valideren* van Subscription Edition (indien van toepassing)

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.7 of v10.6
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume dat gebruik maakt van een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of verwijderbare flashapparaten)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits grafische kaart
  • Dvd-rom-station
  • Breedband internetverbinding is vereist voor online services*

Als u een snelle internetverbinding hebt, kunt u met dit product mogelijk de functionaliteit uitbreiden met toegang tot bepaalde functies die online worden gehost, inclusief CS Live-online services ("online services"). De onlineservices en bepaalde bijbehorende functies zijn niet in alle landen, talen en/of valuta beschikbaar, en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden stopgezet. Op het gebruik van de onlineservices zijn aparte gebruiksvoorwaarden en het onlineprivacybeleid van toepassing. Voor toegang tot deze services is soms gebruikersregistratie vereist. Voor bepaalde onlineservices, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht en vereisen een aparte aanmelding. Voor meer informatie, de geldende voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst en het online privacybeleid gaat u naar www.adobe.com/nl/

Systeemvereisten Fireworks CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 1; of Windows 7
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (installatie op verwijderbare, op flash gebaseerde opslagapparaten is niet mogelijk).
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en een 16-bits videoadapter
  • Dvd-rom-station
  • Breedband internetverbinding is vereist voor online services*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.5.7 of v10.6
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume dat gebruik maakt van een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of verwijderbare flashapparaten)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en een 16-bits videoadapter
  • Dvd-rom-station
  • Breedband internetverbinding is vereist voor online services*

* Als u een snelle internetverbinding hebt, kunt u met dit product mogelijk de functionaliteit uitbreiden met toegang tot bepaalde functies die online worden gehost, inclusief CS Live-online services ("online services"). De onlineservices en bepaalde bijbehorende functies zijn niet in alle landen, talen en/of valuta beschikbaar, en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden stopgezet. Op het gebruik van de onlineservices zijn aparte gebruiksvoorwaarden en het onlineprivacybeleid van toepassing. Voor toegang tot deze services is soms gebruikersregistratie vereist. Voor bepaalde onlineservices, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht en vereisen een aparte aanmelding. Voor meer informatie, de geldende voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst en het onlineprivacybeleid gaat u naar www.adobe.com/nl/.

Systeemvereisten Fireworks CS4

Windows

• Processor van 1GHz of sneller
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen) of Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 1 (gecertificeerd voor 32-bits versies van Windows XP en Windows Vista)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije ruimte op de harde schijf voor installatie; extra vrije ruimte vereist tijdens installatie (installatie op flash-opslagapparaten is niet mogelijk)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) en 16-bits videoadapter
  • Dvd-rom-station
  • Breedband internetverbinding is vereist voor online services*

Compatibiliteit met Windows 7

Mac OS

• PowerPC® G5- of multicore Intel®-processor
  • Mac OS X v10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  •  1 GB vrije ruimte op de harde schijf voor installatie; extra vrije ruimte vereist tijdens installatie (installatie op een volume dat gebruik maakt van een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op flash-opslagapparaten is niet mogelijk)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) en 16-bits videoadapter
  • Dvd-rom-station
  • Breedband internetverbinding is vereist voor online services*

Compatibiliteit met Snow Leopard

*U kunt de functionaliteit van dit product uitbreiden met bepaalde functies die online worden gehost, waaronder CS Live onlineservices ("onlineservices"), op voorwaarde dat u een snelle internetverbinding hebt. De onlineservices en bepaalde bijbehorende functies zijn niet in alle landen, talen en/of valuta beschikbaar, en kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden stopgezet. Op het gebruik van de onlineservices zijn aparte gebruiksvoorwaarden en het onlineprivacybeleid van toepassing. Voor toegang tot deze services is soms gebruikersregistratie vereist. Voor bepaalde onlineservices, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht en vereisen een aparte aanmelding. Voor meer informatie, de geldende voorwaarden van de gebruiksrechtovereenkomst en het onlineprivacybeleid gaat u naar www.adobe.com/nl/.

Systeemvereisten Fireworks CS3

Windows

• Intel Pentium 4-, Intel Centrino-, Intel Xeon- of Intel Core Duo (of compatibele)-processor
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2 of Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise (gecertificeerd voor 32-bits versies)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Beeldschermresolutie van 1024 x 768 en een 16-bits videoadapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internet- of telefoonverbinding om het product te activeren
  • Breedbandverbinding met internet vereist voor Adobe Stock Photos* en andere services

Mac OS

• PowerPC G4- of G5- of multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.4.810.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist)
  • Beeldschermresolutie van 1024 x 768 en een 16-bits videoadapter
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internet- of telefoonverbinding om het product te activeren
  • Breedbandverbinding met internet vereist voor Adobe Stock Photos* en andere services

*Online services, inclusief maar niet beperkt tot, Adobe Stock Photos en Adobe Connect, zijn wellicht niet beschikbaar in alle landen, talen en valuta. Beschikbaarheid van services kan gewijzigd worden. Gebruik van online services valt onder de voorwaarden en condities van een afzonderlijke overeenkomst en kan onderhevig zijn aan extra kosten.