After Effects® CC 2017

Copyright © 2016 Adobe Systems Incorporated e seus licenciadores. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo, and After Effects are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries.

As partes utilizam tecnologias da Microsoft Windows Media. Copyright © 2006 Microsoft Corporation. All Rights Reserved.

Tecnologia ASIO pela Steinberg Media Technologies GmbH.

PANTONE® Colors displayed in the software application or in the user documentation may not match PANTONE-identified standards. Consulte as Publicações de cores da PANTONE atuais para obter a cor exata. PANTONE® e outras marcas comerciais da Pantone, Inc. são propriedade da Pantone, Inc. © Pantone, Inc., 2014. Pantone, Inc. é a proprietária dos direitos autorais de dados de cores e/ou do software que são licenciados pela Adobe Systems Incorporated para distribuição para uso apenas em combinação com o Adobe After Effects. Os dados de cores e/ou o softwares da PANTONE não serão copiados em um outro disco ou em memória a menos que seja como parte da execução do Adobe After Effects.

O SISTEMA TOYO COLOR FINDER® E O SOFTWARE ©TOYO INK MFG. CO., LTD. 1991-1994.

O banco de dados de cores derivado da Sample Books © Dainippon Ink and Chemicals, Inc., licenciado para Adobe Systems Incorporated.

Partes do After Effects CC Copyright 2012, Avid Technology, Inc.

Updated Information/Additional Third Party Code Information available at http://www.adobe.com/go/thirdparty/.

After Effects® CC 2015

Copyright © 2016 Adobe Systems Incorporated e seus licenciadores. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo, and After Effects are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries.

As partes utilizam tecnologias da Microsoft Windows Media. Copyright © 2006 Microsoft Corporation. All Rights Reserved.

Tecnologia ASIO pela Steinberg Media Technologies GmbH.

PANTONE® Colors displayed in the software application or in the user documentation may not match PANTONE-identified standards. Consulte as Publicações de cores da PANTONE atuais para obter a cor exata. PANTONE® e outras marcas comerciais da Pantone, Inc. são propriedade da Pantone, Inc. © Pantone, Inc., 2014. Pantone, Inc. é a proprietária dos direitos autorais de dados de cores e/ou do software que são licenciados pela Adobe Systems Incorporated para distribuição para uso apenas em combinação com o Adobe After Effects. Os dados de cores e/ou o softwares da PANTONE não serão copiados em um outro disco ou em memória a menos que seja como parte da execução do Adobe After Effects.

O SISTEMA TOYO COLOR FINDER® E O SOFTWARE ©TOYO INK MFG. CO., LTD. 1991-1994.

O banco de dados de cores derivado da Sample Books © Dainippon Ink and Chemicals, Inc., licenciado para Adobe Systems Incorporated.

Partes do After Effects CC Copyright 2012, Avid Technology, Inc.

Updated Information/Additional Third Party Code Information available at http://www.adobe.com/go/thirdparty/.

After Effects® CC 2014

Copyright © 2014 Adobe Systems Incorporated e seus licenciadores. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo, and After Effects are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries.

As partes utilizam tecnologias da Microsoft Windows Media. Copyright © 2006 Microsoft Corporation. All Rights Reserved.

Tecnologia ASIO pela Steinberg Media Technologies GmbH.

PANTONE® Colors displayed in the software application or in the user documentation may not match PANTONE-identified standards. Consulte as Publicações de cores da PANTONE atuais para obter a cor exata. PANTONE® e outras marcas comerciais da Pantone, Inc. são propriedade da Pantone, Inc. © Pantone, Inc., 2014. Pantone, Inc. é a proprietária dos direitos autorais de dados de cores e/ou do software que são licenciados pela Adobe Systems Incorporated para distribuição para uso apenas em combinação com o Adobe After Effects. Os dados de cores e/ou o softwares da PANTONE não serão copiados em um outro disco ou em memória a menos que seja como parte da execução do Adobe After Effects.

O SISTEMA TOYO COLOR FINDER® E O SOFTWARE ©TOYO INK MFG. CO., LTD. 1991-1994.

O banco de dados de cores derivado da Sample Books © Dainippon Ink and Chemicals, Inc., licenciado para Adobe Systems Incorporated.

Partes do After Effects CC Copyright 2012, Avid Technology, Inc.

Updated Information/Additional Third Party Code Information available at http://www.adobe.com/go/thirdparty/.

After Effects® CC

Copyright © 1992-2014 Adobe Systems Incorporated and its licensors. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo, and After Effects are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries.

As partes utilizam tecnologias da Microsoft Windows Media. Copyright © 2006 Microsoft Corporation. All Rights Reserved.

Tecnologia ASIO pela Steinberg Media Technologies GmbH.

PANTONE® Colors displayed in the software application or in the user documentation may not match PANTONE-identified standards. Consulte as Publicações de cores da PANTONE atuais para obter a cor exata. PANTONE® e outras marcas comerciais da Pantone, Inc. são propriedade da Pantone, Inc. © Pantone, Inc., 2014. Pantone, Inc. é a proprietária dos direitos autorais de dados de cores e/ou do software que são licenciados pela Adobe Systems Incorporated para distribuição para uso apenas em combinação com o Adobe After Effects. Os dados de cores e/ou o softwares da PANTONE não serão copiados em um outro disco ou em memória a menos que seja como parte da execução do Adobe After Effects.

O SISTEMA TOYO COLOR FINDER® E O SOFTWARE ©TOYO INK MFG. CO., LTD. 1991-1994.

O banco de dados de cores derivado da Sample Books © Dainippon Ink and Chemicals, Inc., licenciado para Adobe Systems Incorporated.

Partes do After Effects CC Copyright 2012, Avid Technology, Inc.

Updated Information/Additional Third Party Code Information available at http://www.adobe.com/go/thirdparty/.

After Effects® CS6

© 2012 Adobe Systems Incorporated and its licensors. All rights reserved.

Adobe, the Adobe logo, and After Effects are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries.

Apple, Macintosh, and Mac OS are trademarks of Apple Inc., registered in the United States and other countries. Microsoft, Windows, and Windows Vista are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. SGI is a trademark of Silicon Graphics, Inc. UNIX is a registered trademark of The Open Group in the United States and other countries. Todas as outras marcas comerciais são propriedade de seus respectivos proprietários.

Este produto inclui software desenvolvido pela Apache Software Foundation (http://www.apache.org/).

As cores PANTONE® exibidas aqui podem não corresponder com os padrões identificados da PANTONE. Consulte as Publicações de cores da PANTONE atuais para obter a cor exata. PANTONE® e outras marcas comerciais da Pantone, Inc. são propriedade da Pantone, Inc. © Pantone, Inc., 2012.

Este produto inclui software desenvolvido pela Focoltone Colour System.

O banco de dados de cores derivado da Sample Books © Dainippon Ink and Chemicals, Inc., licenciado para Adobe Systems Incorporated.

Este produto inclui software desenvolvido pela Fourthought, Inc. (http://www.fourthought.com).

Tecnologia de áudio MPEG Layer-3 licenciada pela Fraunhofer IIS e Thomson Multimedia (http://www.iis.fhg.de/amm/).

Tecnologia de compactação e descompactação de fala licenciada da Nellymoser, Inc. (www.nellymoser.com)

Compactação e descompactação de vídeo em Flash Player são fornecidas pela tecnologia de vídeo da On2 TrueMotion. © 1992-2005 On2 Technologies, Inc. All Rights Reserved. http://www.on2.com

RealDuplex™ Acoustic Echo Cancellation is Copyright © 1995-2004 SPIRIT

Partes desse software podem conter tecnologia da Proximity Technology, Inc. e da Franklin Electronic Publishers, Inc.’s Hyphenation.

Este produto contém software BSAFE e/ou TIPEM por RSA Security, Inc.

Tecnologia de compactação e descompactação de vídeo da Sorenson Spark™ licenciada da Sorenson Media, Inc.

Updated Information/Additional Third Party Code Information available at:

www.adobe.com/go/thirdparty