Har du Acrobat DC eller Reader DC?

Programnavnet vises altid i øverste venstre hjørne af programvinduet eller menulinjen.

Windows

Hvis der er en fil åben, kan du se filnavnet efterfulgt af programnavnet. Hvis der ikke er nogen fil åben, vises kun programnavnet.

Acrobat Reader DC

Acrobat Pro DC

Mac OS

Programnavnet vises i øverste venstre hjørne i Mac-menulinjen, uanset om der er en fil åben eller ej.

Acrobat Reader

Acrobat Pro

Kontrollér produktspor og version for Acrobat eller Acrobat Reader DC

Windows

• Acrobat DC: Vælg Hjælp > Om Adobe Acrobat Pro DC Pop op-vinduet viser programnavnet, den tilknyttede versionsstreng og copyright-meddelelse.
Acrobat DC (Continuous)

Acrobat DC (Classic)

• Acrobat Reader DC: Vælg Hjælp > Om Adobe Acrobat Reader DC. Pop op-vinduet viser programnavnet, den tilknyttede versionsstreng og copyright-meddelelse.
Acrobat Reader DC (Continuous)

Acrobat Reader DC (Classic)

Mac OS

• Acrobat Pro DC: Vælg Acrobat Pro > Om Adobe Acrobat Pro DC. Pop op-vinduet viser programnavnet, den tilknyttede versionsstreng og copyright-meddelelse.
Acrobat Reader DC (Continuous)

Acrobat Reader DC (Classic)

• Acrobat Reader DC: Vælg Acrobat Reader > Om Adobe Acrobat Reader DC. Pop op-vinduet viser programnavnet, den tilknyttede versionsstreng og copyright-meddelelse.
Acrobat Reader DC (Continuous)

Acrobat Reader DC (Classic)

Sådan læses versionsstrengen

Versionsstrengen består typisk af udgivelsesår, build-id og spor-id.

Sådan læses produktversionen

A

Udgivelsesår

B

Internt build-nummer

C

Spor-id: De første to tal er id'et, som angiver spornavnet; "20 henviser til sporet Continuous, og "30 henviser til sporet Classic.

D

Internt build-nummer

Adobe Document Cloud-produktspor

Acrobat DC-produktfamilien indeholder to spor for både Acrobat og Reader, som er forskellige produkter:

• Continuous: Dette spor giver servicebaserede værktøjer, såvel som nye funktioner, forbedringer af sikkerheden og platformen og fejlrettelser som en del af regelmæssige opdateringer, der for det meste kører i baggrunden. Der udføres oftere opdateringer i sporet Continuous end i sporet Classic. Kunder med Classic-programlicenser har ikke adgang til dette spor for Acrobat.
  • Classic: Dette spor ligner 10.x-11.x-modellen og leverer ikke nye funktioner i opdateringer. Der er gratis, valgfri tjenester til rådighed. Som i tidligere versioner er der opdateringer hvert kvartal med forbedringer af sikkerheden og platformen, såvel som fejlrettelser.

Du finder flere oplysninger i Document Cloud-produktspor.

Hvilket Acrobat DC-program er det rigtige til mig – Reader, Acrobat Standard eller Acrobat Pro?

Du kan læse Produktsammenligninger for Acrobat DC for at finde ud af, hvilket produkt der er bedst til dig.