Adobe anbefaler, at brugere opdaterer til den nyeste version, så du kan få gavn af sikkerheds- og stabilitetsforbedringerne. Opdateringer installeres som beskrevet nedenfor.

Læs mere om den nyeste version i Produktbemærkninger.

Opdaterer automatisk fra produktet

Du installerer opdateringer til Adobe Reader og Acrobat fra Adobe Updater ved at gøre følgende:

1. Åbn Adobe Reader eller Acrobat.
  2. Vælg Hjælp > Søg efter opdateringer.
  3. Følg trinene i opdateringsvinduet for at downloade og installere de nyeste opdateringer.

Opdatering af Adobe Reader på internettet

1. Åbn Reader, og vælg Hjælp > Om Adobe Reader. Notér dig produktversionen.
  2. Åbn siden Overførsler i Adobe Reader. Dette websted registrerer automatisk, hvilken version af operativsystemet og Reader du har.
  3. Hvis webstedet indikerer, at der fås en nyere version, skal du vælge Installer nu.
  4. Klik på den downloadede fil, og følg anvisningerne.
Vælg Hjælp og Om Adobe Reader

Manuel opdatering af Adobe Reader og Adobe Acrobat

Der findes også installationsprogrammer for alle understøttede programmer på downloadsiderne for produkterne (undtagen for den komplette version af Acrobat). Du kan downloade og manuelt installere disse programmer som følger:

1. Åbn programmet.
  2. Vælg Hjælp > Om Acrobat eller Adobe Reader.
  3. Notér dig versionen.
  4. Luk produktet.
  5. Hvis du ikke har den nyeste version installeret, kan du downloade det nødvendige installationsprogram på følgende steder:
  1. Klik på installationsprogrammet for at starte installationen.