Hvis PDF-filen indeholder forskellige sidestørrelser, f.eks. letter og legal, kan du angive, at siderne skal udskrives på den korrekte papirstørrelse. Indstillingen Vælg papirkilde... fortæller en printer, at den skal vælge den papirbakke, der passer bedst til hver enkelt side.

•  Trin i Windows

Trin i Mac OS

Windows

1. Vælg Filer > Udskriv.

2. Vælg Tilpas til udskriftsområde i popup-menuen Sideskalering.

3. Vælg indstillingen Vælg papirkilde efter PDF-sidestørrelse.

Vælg indstillingen Vælg papirkilde efter PDF-sidestørrelse
  4. Klik på OK for at udskrive.

Mac OS

1. Vælg Filer > Udskriv.

2. (Reader X/Acrobat X) Klik på knappen Printer nederst i dialogboksen Udskriv, og klik derefter på Ja, når du bliver bedt om det.

Klik på Printer-knappen
  3. Sørg for, at dialogboksen Udskriv er udvidet ved at klikke på Vis detaljer i popup-menuen Udskriv.

klik på Vis detaljer
  4. Vælg Papirhåndtering i menuen Layout.

vælg Papirhåndtering
  5. Vælg indstillingen Skaler til papir.

Vælg indstillingen Skaler til papir
  6. Klik på Udskriv.