Brug sporing til at administrere de formularer, du har distribueret eller modtaget. Med sporing kan du få vist og redigere placeringen af svarfilen, spore, hvilke modtagere der har svaret, tilføje flere modtagere, sende en mail til alle modtagerne og få vist svarene til en formular.

Spor formularer

1. I Acrobat skal du vælge Rediger > Formularindstillinger > Spor eller Vis > Sporing.

2. Udvid Formularer i venstre navigationspanel.

3. Markér en formular, og benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Klik på Vis svar for at få vist alle svar til en formular.

• Klik på Rediger filplacering i Svarfilplacering for at ændre svarfilens placering.

• Klik på Åbn oprindelig formular for at få vist den oprindelige formular.

• Klik på Tilføj modtagere for at sende formularen til flere modtagere.