Creative Suite-arkiv

Accelerate your creativity by upgrading to the latest versions of your familiar apps.

Enjoy benefits such as cloud storage, file sync across devices, access to Creative Cloud services, and much more.

Hvis du har købt Creative Suite 5, 5.5 eller 6 fra Adobe eller registreret din app, kan du muligvis downloade installationsprogrammet til din app fra din konto.

Hvor kan jeg downloade min Creative Suite-app?

Creative Suite 5, 5.5 og 6

Hvis du har registreret eller købt din Creative Suite-app fra Adobe, vil du sandsynligvis kunne downloade den fra din konto

Inden du downloader og installerer din Creative Suite-app, kontroller dine systemkrav.

Creative Suite 2, 3 og 4

Du kan ikke længere geninstallere Creative Suite 2, 3 eller 4, selvom du har de originale installationsdiske. De ældre aktiveringsservere til disse apps er blevet fjernet.

Arkiverede brugervejledninger til Creative Suite

Photoshop®
Hjælp

Flash® Professional
Hjælp

Adobe Premiere® Pro
Hjælp

Prelude™
Hjælp

Photoshop Extended
Hjælp

Flash Builder
Hjælp

After Effects®
Hjælp

Encore
Hjælp

Illustrator®
Hjælp

Dreamweaver®
Hjælp

Adobe Audition®
Hjælp

Adobe Bridge
Hjælp

InDesign®
Hjælp

Fireworks®
Hjælp

Acrobat® X Pro
Hjælp

SpeedGrade®
Hjælp

Adobe Media Encoder
Hjælp

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?