Vi har ikke længere installationsprogrammer til Creative Suite-apps. For at få de nyeste versioner af dine velkendte apps, der er testet i nuværende operativsystemer, skal du opgradere til Creative Cloud.

Hvor kan jeg downloade min Creative Suite-app?

Installationsprogrammer til Creative Suite-apps er ikke længere tilgængelige.

Creative Suite 4, 5 og 6: Hvis du har købt din Creative Suite-app fra Adobe, og din konto er stadig aktiv, kan du muligvis downloade den fra din konto

Creative Suite 2 og 3: Du kan ikke længere geninstallere Creative Suite 2 eller 3, selvom du har de originale installationsdiske. De ældre aktiveringsservere til disse apps er blevet fjernet.

Arkiverede brugervejledninger til Creative Suite

Photoshop®
Hjælp

Flash® Professional
Hjælp

Adobe Premiere® Pro
Hjælp

Prelude™
Hjælp

Photoshop Extended
Hjælp

Flash Builder
Hjælp

After Effects®
Hjælp

Encore
Hjælp

Illustrator®
Hjælp

Dreamweaver®
Hjælp

Adobe Audition®
Hjælp

Adobe Bridge
Hjælp

InDesign®
Hjælp

Fireworks®
Hjælp

Acrobat® X Pro
Hjælp

SpeedGrade®
Hjælp

Adobe Media Encoder
Hjælp