Har du mistet installationsmediet til et CS3-program? Hvis du har købt et licenseret CS3-produkt i detailhandlen, kan du downloade installationsprogrammerne. Eller udnytte et opgraderingstilbud.

Nyt serienummer og installationsprogram kræves

De ældre aktiveringsservere til programmer i Creative Suite 3 (CS3) er blevet fjernet. CS3-programmerne anvender aktiveringsserverne til at bekræfte en licens.

Hvilke muligheder har jeg?

Angiv dit nuværende CS3-serienummer for at anvende én af disse muligheder:

• Opgrader til det nyeste og bedste. Udnyt dette særlige tilbud, og opgrader til Creative Cloud. Få adgang til verdens bedste kreative værktøjer – f.eks. mobilapps, cloud-baseret lagerplads og gratis opdateringer – til en fantastisk lav pris.
  • Modtag et nyt serienummer og installationsprogram  Du kan få et nyt serienummer og installationsprogram til at geninstallere CS3-programmer korrekt. Disse særlige versioner kræver ikke aktivering.

Log på for at begynde

Hvis du vil opgradere eller ønsker et nyt serienummer eller installationsprogram, skal du først logge på eller oprette et Adobe ID: