Installationsprocessen for Adobe Creative Suite 5 og 5.5 består af to dele: Først kører et bootstrapperprogram, og derefter starter og installerer Adobe Installer programpakken. Installationsprogrammet viser seks paneler, mens det arbejder:

• Initialiserer
  • Velkommen
  • Serienummer
  • Adobe-id
  • Indstillinger
  • Udfør

Bemærk: Visse sikkerhedsprogrammer fra tredjepart vil muligvis vise en advarsel, når du installerer Creative Suite 5- eller CS5.5-programmer. Hvis du modtager en advarsel, skal du tillade, at softwaren installeres.

Fejl eller problemer forud for installation

Inden installationsprogrammet til Adobe Creative Suite starter, forbereder et bootstrapperprogram systemet til installationen.

Fejl eller problemer med Adobe Installer

Panelet Initialisering

Under opstart kopierer installationsprogrammet midlertidige filer til computerens roddrev. Du kan få vejledning i forbindelse med fejl, der opstår under initialiseringen, i PDApp.log-filen, som installationsprogrammet opretter. Se Fejlfind CS5, CS5.5, CS6 og CC installation med installationslogfiler.

Velkomstpanel

Fortsæt med installationen ved at acceptere slutbrugerlicensaftalen.

Serienummerpanel

Angiv et serienummer, eller vælg at installere programmet som en prøveversion.

Angiv serienummer

(Kun opgraderinger) Panel til bekræftelse af kvalificerende produkt

Hvis du indtastede et opgraderingsserienummer, og installationsprogrammet ikke finder et kvalificeret produkt på systemet, bliver du bedt om at indtaste det.

Indtast opgraderingsserienummer

Adobe-id-panel

Når du indtaster dit Adobe-id, registreres dit produkt, og dit gratis abonnement på CS Live starter.

• Klik på Spring dette trin over for at oprette eller indtaste et Adobe-id på et andet tidspunkt.
  • For hjælp med at oprette eller bruge Adobe ID, se Adobe ID, login og kontohjælp.

Panelet Indstillinger

Angiv, hvilke komponenter der skal installeres, og hvor de skal installeres.

Installationsindstillinger
  • Du kan få oplysninger om eventuelle advarselsikoner, der vises, ved at klikke på Flere oplysninger.
  • Lokaliserede stier vises nogle gange ikke korrekt i feltet Placering, men produktet installeres til den valgte placering.
  • Hvis der ikke er nok diskplads til at gennemføre denne installation, angives dette med et advarselsikon. Hvis du fortsætter med installationen uden at frigøre plads, vises der en fejlmeddelelse, som angiver ikke-installerede komponenter, ved slutningen af processen.
  • Hvis der vælges en alternativ installationsplacering, installeres delte komponenter på systemdrevet. Der skal være tilstrækkelig ledige plads både på systemdrevet og på installationsplaceringens drev, for at produktet kan installeres.
  • Programmer kan undertiden ikke vælges, hvis:
    • Forhåndsudgivelse eller beta software installeret
    • En nyere version af programmet er installeret
    • Installationssproget er ikke tilgængeligt
  • Adobe After Effects CS5 og CS5.5 og Adobe Premiere Pro CS5 og CS5.5 kan ikke vælges på en computer med 32 bit Windows. For mere information se Installation af After Effects CS5, Premiere Pro CS5 | Windows Vista, Windows 7 eller Install After Effects CS5.5, Premiere Pro CS5.5.
  • Growl er installeret og aktiveret i Mac OS.
  • Du kan få hjælp til eventuelle fejlmeddelelser, der opstår frem til dette sted, ved at analysere filen PDApp.log, som installationsprogrammet opretter. Se Fejlfinding af CS5, CS5.5 og CS6 installation med installationslogfiler.
  •  Klik på Installer for at starte installationen.

Installationsstatus

Når du klikker på Installer, vises der en statuslinje.

• Installationsfejl, der opstår fra dette sted, registreres i den primære CS5-installationslogfil.Se Fejlfinding af CS5, CS5.5 og CS6 installation med installationslogfiler.
  • Hvis installationsprogrammet registrerer eventuelle modstridende processer, skal du lukke disse programmer, før du kan fortsætte. Hvis du har mulighed for at afslutte de modstridende processer på normal vis, skal du gøre dette. Hvis processerne ikke har en brugerflade, eller hvis brugerfladen ikke svarer, skal du gøre følgende:

Luk de processer, der er i konflikt i Windows

1. Højreklik på proceslinjen, og vælg Jobliste.
  2. Vælg fanen Processer, og vælg Vis processer fra alle brugere.
  3. Vælg en proces, der er i konflikt på listen, og klik på Afslut proces.
  4. Gentag trin 3 for eventuelle andre processer, der er i konflikt.

Lukning af de processer, der er i konflikt, i Macintosh

1. Vælg Gå > Hjælpeprogrammer i Finder.
  2. Dobbeltklik på programmet Aktivitetsovervågning.
  3. Vælg Alle processer i menuen til filtrering af processer i øverste højre hjørne af vinduet.
  4. Vælg en proces, der er i konflikt på listen, og klik på Slut proces. Klik dernæst på Afbryd.
  5. Gentag trin 4 for eventuelle andre processer, der er i konflikt.

Udfør

Hvis installationen bliver gennemført korrekt, viser panelet en takkemeddelelse. Klik på Udfør for at begynde at bruge dit produkt.

Fejl eller problemer med mislykkede installationer

Hvis en mislykkedes, viser panelet Udfør en af to installationstatusmeddelelser:

• "Der opstod fejl i installationen. Prøv at genstarte systemet og installere igen."

Denne fejl betyder, at ingen af programkomponenterne kunne installeres.
  • "Der var problemer med installationen."

Dette betyder, at kun nogle af produktkomponenterne kunne installeres. Klik på Fejlfinding for at få fejlmeddelelserne eller fejlkoderne og forskellige tip til fejlfinding.

Hvis du vil foretage fejlfinding af en mislykket installation, kan du prøve følgende  i rækkefølge:

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du søge efter fejl i vidensbasen.

Brug eventuelle yderligere oplysninger, som vises under fejlmeddelelsen, til at søge efter en løsning i Adobe Knowledgebase.
    1. Markér fejloplysningerne og tryk på Ctrl + C (Windows) eller Kommando + C (Mac OS) for at kopiere dem.
    2. Besøg webstedet Adobe Support og vælg dit produkt fra menuen "Vælg Produkt-supportcenter".
    3. Indsæt fejlteksten i Søg i feltet i vidensbasen og klik på Søg.

Bemærk! Udelad filstier og registreringsnøgler fra søgestregen.
  2. Brug Adobe Support Advisor.

Adobe Support Advisor er et AIR-program, der hjælper med at identificere og løse installationsproblemer. Tryk på linket Kundesupport i vinduet Installationsstatus, eller gennemse installationslogfilerne manuelt.

3. Identificer problemer i installations-logfilerne.

Installationsprogrammet til Adobe Creative Suite 5 registrerer alle fejl og handlinger i to logfiler. Du kan bruge logfilerne, når du søger efter løsninger i Adobes vidensbase.Se Fejlfinding af CS5, CS5.5 og CS6 installation med installationslogfiler.

4. Udfør generelle fejlfindingstrin

Følg trinnene i Generel fejlfinding ved installation | Adobe CS5- og CS5.5-produkter.

5. Kontakt Adobe Teknisk support

Hvis du fortsat ikke kan installere dit Adobe Creative Suite 5-produkt kontakt Adobe Support. Hvis du kørte Adobe Advisor og overførte din supportpakke, kan Adobes support bruge ASA-symbolnummeret til at få adgang til dine fejloplysninger.