Indløs dit Student and Teacher Edition-køb

Indløs produkter, der er købt i en butik eller hos en onlineforhandler

Der kræves ikke serienummer for medlemskabs- eller abonnementsprodukter som f.eks. Creative Cloud - Student and Teacher-plan. Du skal blot logge ind med dit Adobe ID for at aktivere dit medlemskab.

Hvis du har købt et medlemskab fra en forhandler, har du muligvis modtaget en indløsningskode – f.eks. under folien, der kan skrabes af, på bagsiden af et forudbetalt kort. Hvis du har en indløsningskode, skal du følge nedenstående trin for at indløse koden og aktivere dit medlemskab.

Indløs en indløsningskode for at aktivere dit medlemskab.

1. Gå til creative.adobe.com/educard, og gør en af følgende:

• Har du et Adobe ID? Indtast det og din Adobe-adgangskode, og klik på Log på.
    Indløs dit medlemskab

• Har du ikke et Adobe ID? Klik på Tilmeld dig, og følg vejledningen på skærmen.
  2. Indtast de nødvendige oplysninger om din akademiske status, og klik på Fortsæt.

akademisk status

3. Indtast den 24-cifrede alfanumeriske indløsningskode, og klik på Aktiver medlemskab.

Bemærk:

Indløsningskoder indeholder både bogstaver og tal. De andre numeriske koder, f.eks. UPC-koden på dit indstik, dit kort eller din e-mail, er ikke din indløsningskode.

Angiv indløsningskode

4. Læs vilkårene for fornyelse af plan, og klik på Acceptér vilkår og betingelser.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste faktureringsoplysninger og klikke på Fortsæt.

6. Klik på Kom i gang.

Kom i gang med at bruge Creative Cloud

7. I det vindue, der vises, skal du klikke på Kom i gang igen.

8. Du har nu adgang til de apps, der er inkluderet i din medlemskabsplan. Klik på Åbn Creative Cloud-appen for at begynde at downloade softwaren.