Indløs dit Student and Teacher Edition-køb, konverter en indløsningskode til et serienummer m.m.

Serienummer eller indløsningskode

Afhængigt af, hvordan du har købt dit Adobe Student and Teacher Edition-produkt, kan du have fået et serienummer eller en indløsningskode.

Du skal bruge serienummeret til at registrere dit produkt, opdatere dit produkt, opgradere til en Creative Cloud-plan eller blive berettiget til bestemte typer tjenesteplaner. Brug indløsningskoden – sendt i mindre sikre situationer – for at indløse din produktlicens og få dit serienummer.

Indløs et produkt, der er købt direkte hos Adobe

Der kræves ikke serienummer til abonnements- eller medlemskabsprodukter. Du skal blot logge ind med dit Adobe ID for at aktivere dit medlemskab.

Hvis du har købt en separat version af et produkt – via et kort, som en download eller på diske i en boks (f.eks. Acrobat XI, Photoshop Elements eller Lightroom 6) – skal du bruge serienummeret til at installere appen. Indtast serienummeret, når du bliver bedt om det under installationen af appen.

Jeg kan ikke finde serienummeret

Hvis du har registreret dit produkt eller donwloadet det fra Adobe.com, kan du nemt finde serienummeret. Adobe holder styr på det for dig.

1. Du kan se en liste over dine registrerede produkter og deres serienumre ved at logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode.

Bemærk:

Har du problemer med dit Adobe ID? Se Adobe ID, logon og kontohjælp.

2. Klik på fanen Planer, og klik derefter på Mine produkter i den venstre rude. Der vises en liste over dine registrerede produkter og serienumre.

Liste over registrerede produkter

Vises serienummeret ikke i din Adobe-konto?

Tjek følgende tabel for at finde serienummeret.

Hvordan fik du produktet?

Find serienummeret:

I en produktboks.

Skrevet på disken eller diskhylsteret.

Bemærk: Ved Elements-produkter er serienummeret placeret på Windows-dvd-hylsteret.

Som download fra Adobe.

I en e-mail fra Adobe indeholdende serienummeret for det produkt, du har købt. Se efter emnelinjen "Dit serienummer" eller "Dine serienumre".

Indløs produkter, der er købt i en butik eller hos en onlineforhandler

Brug filteret til at vælge din produkttype.

Medlemskab eller abonnement

Der kræves ikke serienummer for medlemskabs- eller abonnementsprodukter som f.eks. Creative Cloud - Student and Teacher-plan. Du skal blot logge ind med dit Adobe ID for at aktivere dit medlemskab.

Hvis du har købt et medlemskab fra en forhandler, har du muligvis modtaget en indløsningskode – f.eks. under folien, der kan skrabes af, på bagsiden af et forudbetalt kort. Hvis du har en indløsningskode, skal du følge nedenstående trin for at indløse koden og aktivere dit medlemskab.

Indløs en indløsningskode for at aktivere dit medlemskab.

1. Gå til creative.adobe.com/educard, og gør en af følgende:

• Har du et Adobe ID? Indtast det og din Adobe-adgangskode, og klik på Log på.
    Log ind
    • Har du ikke et Adobe ID? Klik på Tilmeld dig, og følg vejledningen på skærmen.
  2. Indtast de nødvendige oplysninger om din akademiske status, og klik på Fortsæt.

Indløs en kode
  3. Indtast den 24-cifrede alfanumeriske indløsningskode, og klik på Aktiver medlemskab.

Bemærk:

Indløsningskoder indeholder både bogstaver og tal. De andre numeriske koder, f.eks. UPC-koden på dit indstik, dit kort eller din e-mail, er ikke din indløsningskode.

Indtast indløsningskode
  4. Læs vilkårene for fornyelse af plan, og klik på Acceptér vilkår og betingelser.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste faktureringsoplysninger og klikke på Fortsæt.

6. Klik på Kom i gang.

Kom i gang
  7. I det vindue, der vises, skal du klikke på Kom i gang igen.

8. Du har nu adgang til de apps, der er inkluderet i din medlemskabsplan. Klik på Åbn Creative Cloud-appen for at begynde at downloade softwaren.

Separat produkt

Hvis du har købt en separat version af et produkt (f.eks. Acrobat XI, Photoshop Elements eller Lightroom 6), skal du bruge et serienummer til at aktivere appen. Du kan finde serienummeret eller indløsningskoden i følgende tabel ved at vælge den mulighed, der er relevant for dig.

Hvad har du?

Indsend din produktkode og bevis for berettigelse til Adobe:

Find indløsningskoden eller serienummeret:

Konverter indløsningskoden til et serienummer:

Et forudbetalt kort

Find den 19-cifrede numeriske produktkode under folien, der kan skrabes af, på bagsiden af kortet.

Afhængigt af dit område skal du gå til en af følgende websteder for at indsende bekræftelsesanmodningen eller finde ud af, hvordan du gør dette:

Nordamerika: www.adobe.com/go/edu-validate

En af følgende udenfor Nordamerika:

Europa, Mellemøsten, Afrika | Tyskland | Frankrig | Spanien | Italien | Nederlandene | Tjekkiet | Polen | Asien/Stillehavsområdet | Korea

Bekræftelsen kan tage 2-30 dage.

Når bekræftelsesanmodningen er blevet godkendt:

Hvis du er i Nordamerika:

Du modtager en e-mail med en 24-cifret alfanumerisk indløsningskode og et link til www.adobe.com/go/getserial, hvor du kan få serienummeret.

Hvis du er udenfor Nordamerika:

Du modtager en e-mail med et link tilbage til din kundesupportsag. Sagen indeholder din 24-cifrede alfanumeriske indløsningskode og et link til www.adobe.com/go/getserial, hvor du kan indløse indløsningskoden.

1.    Gå til www.adobe.com/go/getserial, og log ind med dit Adobe ID og din adgangskode. Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du klikke på Opret et Adobe ID og følge instruktionerne på skærmen.

2.    Indtast den 24-cifrede alfanumeriske indløsningskode, du modtog i e-mailen, og klik på Indløs.

3.    Afhængigt af dit produkt vises der et serienummer eller et downloadlink eller begge dele.

4.    Notér serienummeret, og klik på Download for at begynde at installere produktet.

Sørg for at beholde serienummeret, hvis du på et tidspunkt skulle få brug for at opdatere produktet eller modtage produktsupport. Overvej at registrere dit Adobe-produkt. På den måde gemmes serienummeret i din Adobe-konto på sikker vis.

En produktboks

Find den 22-cifrede alfanumeriske produktkode på diskhylsteret, på et indstikskort eller på produktboksen.

Følg instruktionerne på indstikket i produktboksen.

Afhængigt af dit område skal du gå til en af følgende websteder for at indsende bekræftelsesanmodningen eller finde ud af, hvordan du gør dette:

Nordamerika: www.adobe.com/go/edu-validate

En af følgende udenfor Nordamerika:

Europa, Mellemøsten, Afrika | Tyskland | Frankrig | Spanien | Italien | Nederlandene | Tjekkiet | Polen | Asien/Stillehavsområdet | Korea

Bekræftelsen kan tage 2-30 dage.

Når din bekræftelsesanmodning er godkendt, modtager du en e-mail med et 24-cifret numerisk serienummer.

Notér serienummeret, og indtast serienummeret, når du bliver bedt om det under installationen af produktet.

Sørg for at beholde serienummeret, hvis du på et tidspunkt skulle få brug for at opdatere produktet eller modtage produktsupport. Overvej at registrere dit Adobe-produkt. På den måde gemmes serienummeret i din Adobe-konto på sikker vis.

Ikke relevant.

En e-mail fra forhandleren

Find den 19-cifrede numeriske produktkode i en e-mail fra forhandleren, hvorfra du købte produktet.

Følg vejledningen i e-mailen.

Afhængigt af dit område skal du gå til en af følgende websteder for at indsende bekræftelsesanmodningen eller finde ud af, hvordan du gør dette:

Nordamerika: www.adobe.com/go/edu-validate

En af følgende udenfor Nordamerika:

Europa, Mellemøsten, Afrika | Tyskland | Frankrig | Spanien | Italien | Nederlandene | Tjekkiet | Polen | Asien/Stillehavsområdet | Korea

Bekræftelsen kan tage 2-30 dage.

Når din bekræftelsesanmodning er godkendt, modtager du en e-mail med et 24-cifret numerisk serienummer.

Notér serienummeret, og indtast serienummeret, når du bliver bedt om det under installationen af produktet.

Sørg for at beholde serienummeret, hvis du på et tidspunkt skulle få brug for at opdatere produktet eller modtage produktsupport. Overvej at registrere dit Adobe-produkt. På den måde gemmes serienummeret i din Adobe-konto på sikker vis.

Ikke relevant.