Dette dokument indeholder en liste over rapporterede problemer, som er blevet rettet i hver ny version. Hvis du vil rapportere et problem, skal du indsende en beskrivelse af problemet via feedback-siden.

Du kan se en oversigt over nye funktioner i Illustrator CC under Oversigt over nye funktioner.

Illustrator CC 2019 (version 23.0.2)

De nye japanske CID-skrifttyper vises forkert og får programmet til at gå ned

Illustrator går ned, når der optages handling udført på gennemsigtighedspanelet

Illustrator indsætter tiff-data i Adobe XD, selvom udklipsholderen indeholder SVG-data

Linket i Illustrator til søgning på Exchange-webstedet udfører ikke automatisk login til webstedet

Indstillinger for visning af skrifttyper i menuer har ingen effekt

20 slags nedbrud løst vha. de indsendte rapporter

Illustrator CC 2019 (version 23.0.1)

Illustrator CC 2019 (version 23.0)

Illustrator CC 2018 (version 22.1)

Illustrator CC 2018 (version 22.0.1)