Få mere at vide om de kendte problemer og begrænsninger i den nyeste version af Illustrator CC.

Et nyt dokument, der er oprettet fra startskærmen, skjules bag Illustrator

[kun macOS] Problemet findes for koreanske, tyrkiske, ungarske, franske, fransk canadiske, fransk marokkanske og portugisisk brasilianske lokaliteter.

Problem: Når du fravælger indstillingen Open Document as Tabs (Åbn dokumenter som faner) i Preference (Indstillinger) > User Interface -dialogboksen (Brugergrænseflade) og opretter et nyt dokument ved hjælp af indstillingerne, der ses på startskærmen, så skjules nyoprettede dokumenter bag Illustrator. Problemet kan ses, hvis du trykker Command+N eller klikker på Create New-knappen (Opret ny) på startskærmen.

Hvis du derimod opretter et nyt dokument ved hjælp af menuen File (Fil) > Create (Opret), så opstår problemet ikke.

Løsning: Åbn et nyt dokument ved hjælp af menuen File (Fil) > Create (Opret).

Langsommere synkronisering mellem skrifttypewebsted og Find More-fanen (Find flere), når favoritskrifttyper er blevet specificeret

Problem: Når du vælger en skrifttype som favorit via fonts.adobe.com, så tager det lang tid at gengive ændringerne i Favorites-filteret (Favoritter) på Find More-fanen (Find flere) i Character-panelet (Tegn) (Window (Vindue) > Type (Type) > Character (Tegn)).

Løsning: I nogle tilfælde er der tilgængelige ændringer, hvis du går ud af Illustrator, genåbner det og så åbner Character-panelet (Tegn).