Løs almindelige problemer med totrinsbekræftelse

Find ud af, hvordan du løser nogle almindelige problemer i forbindelse med totrinsbekræftelse.

Har du ikke oprettet totrinsbekræftelse endnu? Gør din konto mere sikker ved at konfigurere totrinsgodkendelse.

Sådan løser du problemer med totrinsbekræftelse

Har du ikke modtaget en bekræftelseskode?

Brug en anden metode til at modtage kode

Vi anbefaler, at du venter et stykke tid, da det kan tage nogle minutter, før koden bliver leveret.

Har du valgt at få koden via e-mail? Tjek dine spam- eller bulk-mapper.

Har du stadig ikke modtaget koden? På logon-skærmen skal du vælge Brug en anden metode til at modtage koden. Vælg derefter en af de tilgængelige metoder til at modtage koden.

Leder du efter en anden metode til at modtage koden?

Brug en anden metode til at modtage kode

Når du har indtastet din e-mail, bliver du bedt om at indtaste en kode på loginskærmen.På dette skræm skal du vælge Brug en anden metode til at modtage koden. Vælg din foretrukne godkendelsesmetode. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Kan du ikke få adgang til din Adobe- eller Google Authenticator-app?

Kan ikke få adgang til Adobe eller Google Authenticator

Hvis du ikke kan få adgang til din Adobe Authenticator- eller Google Authenticator-app, kan du få koden på din telefon eller primære e-mail. På logon-skærmen skal du vælge Brug en anden metode til at modtage koden. Vælg derefter telefon eller e-mail som en metode til at modtage koden.

Når du har logget ind, skal du deaktivere Google- eller Adobe Authenticator-appen. Bemærk, at Adobe ikke længere understøtter Adobe Authenticator og Google Authenticator.

Uden adgangskode. Prøv vores Adobe Account Access-app for at gøre dit login sikkert og enkelt.

Kan du ikke fjerne telefonnummeret?

Telefonnummeret kan ikke fjernes

Hvis din Adobe-konto er en del af en virksomheds- eller skolekonto, og hvis din it-administrator har slået totrinsbekræftelse til på organisationsniveau, skal du angive et mobiltelefonnummer, og du kan ikke slå denne indstilling fra. Hvis du forsøger at slå mobiltelefonen fra, får du beskeden "Kan ikke fjerne telefonnummer".

Kunne totrinsbekræftelse ikke deaktiveres?

Totrinsbekræftelse kan ikke deaktiveres

Hvis din Adobe-konto er en del af en virksomheds- eller skolekonto, og hvis din it-administrator har slået totrinsbekræftelse til på organisationsniveau, kan duikke deaktivere både e-mail og SMS-indstillingerne. Du kan deaktivere den ene eller den anden, men ikke begge. Hvis du forsøger at deaktivere begge muligheder, får du beskeden "Kan ikke deaktivere totrinsbekræftelse".