Creative Cloud Market is niet meer beschikbaar

De service Creative Cloud Market is meer beschikbaar via de Creative Cloud desktop-app vanaf versie 4.8 en later. Lees hoe je andere Adobe-producten kunt gebruiken die aan je specifieke wensen voldoen.

Welke opties vervangen Creative Cloud Market?

We willen je helpen bij een soepele overgang naar enkele Adobe-producten die mogelijk aan je specifieke wensen tegemoetkomen.

De juiste ontwerpmiddelen voor je creatieve projecten vinden

Op Adobe Stock vind je een onbeperkt aantal bestanden, sjablonen en ontwerpmiddelen die je rechtstreeks kunt gebruiken in je Creative Cloud-apps. Alle middelen die voorheen beschikbaar waren via Creative Cloud Market, zijn nu te vinden op Adobe Stock.

Digitale penselen, ontworpen door Kyle T. Webster, downloaden

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogstaande digitale penselen van Kyle T. Webster, zijn deze gratis beschikbaar via je Adobe Creative Cloud-lidmaatschap. Download en installeer populaire penseelpakketten en gebruik ze in Adobe Photoshop en Photoshop Sketch, zodat je nog mooiere digitale illustraties kunt maken. Zie De penselen van Kyle T. Webster gebruiken in je ontwerpen voor meer informatie over het gebruik van deze penselen.

Aangepaste penselen maken in Adobe Capture en deze gebruiken in Photoshop en Adobe Sketch

Lees hoe je in Adobe Capture vastgelegde beelden kunt gebruiken om je eigen penselen voor je schetsen te maken. Gebruik deze penselen in je schetsen terwijl je onderweg bent met Adobe Capture en Photoshop Sketch op je iPhone, iPad of Android-apparaat. Pas je illustraties vervolgens op de desktop verder aan met Photoshop.

Veelgestelde vragen

Middelen die je eerder hebt gedownload, blijven beschikbaar voor je projecten.

Ja, je kunt nog steeds door Creative Cloud Market-middelen bladeren vanuit Sketch voor de iPad, iPad Pro en iPhone. Zie Veelgestelde vragen oer Adobe Photoshop Sketch voor meer informatie.