Probleem: het venster 'Verleng uw lidmaatschap' wordt weergegeven tijdens het openen van een Creative Cloud-toepassing

Wanneer u probeert een Adobe Creative Cloud-applicatie te openen, wordt een bericht weergegeven dat u uw lidmaatschap moet verlengen, zelfs als uw lidmaatschap up-to-date is.

Oplossingen

Werkt de eerste oplossing niet? Probeer dan de tweede oplossing.

1. Klik op het Creative Cloud-pictogram  in de menubalk (Mac) of in het systeemvak op de taakbalk (Windows) om de Creative Cloud-desktopapp te openen.

Opmerking:

Als u het Creative Cloud-pictogram niet op uw scherm ziet, moet u de Creative Cloud-desktopapp mogelijk sluiten. U kunt de toepassing als volgt opnieuw starten:

Windows: typ Creative Cloud in Zoeken naast het Windows-logo in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Mac: klik op het Finder-pictogram in het Dock en zoek vervolgens naar Creative Cloud.app.

2. Afhankelijk van de versie van uw Creative Cloud-desktopapp ziet u een van de volgende schermen: Klik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van de app en klik vervolgens op Afmelden

Afmelden via de Creative Cloud desktop-app
    Afmelden uit de Creative Cloud desktop-app (oude versie)
  3. Meld u weer aan.

1. Klik op Deze software licentiëren.

2. Controleer of u een actieve internetverbinding hebt. Zie Aanmeldings-, activerings- of verbindingsfouten | CS5 en hoger voor meer informatie over het controleren van de internetverbinding.

3. Controleer of de systeemklok op de juiste tijd is ingesteld.

4. Als dit proces mislukt, wacht u enkele minuten en klikt u vervolgens op de knop Opnieuw proberen.

Aanvullende informatie

Dit venster kan om meerdere redenen worden weergegeven. U stelt bijvoorbeeld uw wachtwoord opnieuw in, u schakelt over van het ene naar het andere Creative Cloud-lidmaatschap of u activeert de software op meer apparaten dan het toegestane aantal apparaten.