Bericht 'Verleng je lidmaatschap' wanneer je een Creative Cloud-applicatie start

Probleem: Het venster 'Verleng je lidmaatschap' verschijnt wanneer je een Creative Cloud-applicatie start

Wanneer je probeert een Adobe Creative Cloud-applicatie te starten, krijg je een bericht met de tekst 'Verleng je lidmaatschap', ook al is je lidmaatschap actief.

Oplossingen

Als de eerste oplossing niet werkt, probeer je de tweede.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram  op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Afhankelijk van jouw versie van de Creative Cloud desktop-app selecteer je het pictogram Account in de rechterbovenhoek en selecteer je daarna Afmelden.

Afmelden via de Creative Cloud desktop-app

Afmelden via de Creative Cloud desktop-app (oude versie)

3. Meld je weer aan.

1. Selecteer 'Licentie kopen voor deze software'.

2. Controleer of je een actieve internetverbinding hebt. Lees Aanmeldings-, activerings- of verbindingsfouten | CS5 en hoger voor meer informatie over het controleren van de internetverbinding.

3. Controleer of je systeemklok op de juiste tijd is ingesteld.

4. Als dit mislukt, wacht je een paar minuten en selecteer je de knop Opnieuw proberen.

Aanvullende informatie

Er zijn verschillende redenen waarom dit venster kan worden weergegeven. Voorbeelden hiervan zijn: je wachtwoord opnieuw instellen, overstappen van het ene Creative Cloud-lidmaatschap op het andere of je software activeren op meer dan het toegestane aantal computers.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online