Opmerking: deze instructies zijn voor ActionScript-projecten. Voor Flex-projecten, zie AIR SDK overschrijven op Flex SDK | Flash Builder.

Als u wilt dat Flash Builder een andere versie van de AIR SDK gebruikt voor ActionScript-projecten, schrijft u de vooraf geïnstalleerde AIR SDK-versie over met de gewenste versie.

De onderstaande instructies beschrijven hoe u de 3.4-versie van de AIR SDK kunt overschrijven met de recentste AIR SDK-versie. De instructies zijn echter algemeen. U kunt deze instructies volgen om een versie van de AIR SDK in Flash Builder te overschrijven.

Ga naar de Adobe Gaming-website voor het laatste nieuws, SDK, gereedschappen, documentatie en voorbeeldcode.

Voorwaarden voor het bijwerken van de AIR SDK in Flash Builder

• Download de Adobe AIR SDK & Compiler van de downloadpagina en sla deze op uw lokale systeem op.
    U kunt ook de gewenste AIR SDK & Compiler downloaden voor uw besturingssysteem via het document voor de AIR SDK-versies.

• Sluit Flash Builder af voordat u stappen volgt om de AIR SDK bij te werken.

Stappen om de AIR SDK in Flash Builder bij te werken

1. (Optioneel) Maak een back-up van de AIR SDK door de hele map te kopiëren.

In Flash Builder kopieert u bijvoorbeeld de AIRSDK-map op:

• Windows 7: C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Flash Builder 4.7\eclipse\plugins\com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
    • Mac OS: /Applications/Adobe Flash Builder 4.7/eclipse/plugins/com.adobe.flash.compiler_4.7.0.349722
  2. Na het maken van een back-up van de AIR SDK, verwijdert u alle inhoud in de AIRSDK-map.

3. Pak de inhoud van het gedownloade AIR SDK zip/dmg-bestand uit in de nu lege AIRSDK-map.

• Windows: rechtsklik op het ZIP-bestand en selecteer Alles uitpakken of gebruik een decomprimeerprogramma van uw keuze.
    • Mac OS: In Terminal voert u deze opdrachten uit:
      • hdiutil attach AIRSDK_Compiler.dmg
      • cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /path-to-empty-AIRSDK-directory

Opmerking: als u problemen ondervindt bij het overschrijven van bestanden op Mac OS vanwege bestandsmachtigingen, probeert u deze opdrachten:

• sudo hdiutil attach AIRSDK_Compiler.dmg
    • sudo cp -rf /Volumes/AIR\ SDK/* /path-to-empty-AIRSDK-directory
  4. (Alleen van toepassing op AIR-versies lager dan 3.6) Kopieer de inhoud van de aot-map (AIRSDK_back_up\lib\aot) van de nieuwe AIR SDK-back-up naar de aot-map van nieuwe gemaakte AIR SDK (AIRSDK\lib\aot).

5. Na het bijwerken van de SDK, werkt u de AIR-naamruimte in het descriptorbestand van de toepassing van het project naar de juiste versie bij.

Bijvoorbeeld: <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.4"> naar <application xmlns="http://ns.adobe.com/air/application/3.7">

Opmerking:

Raadpleeg de Release-aantekeningen van AIR voor de laatste updates.