De volgende inhoud geldt voor NA-, APAC- en EMEA-Geos.

Wanneer u een proefversie van Adobe Flash downloadt en deze voor het eerst start, wordt u gevraagd om aan te geven welke versie u wilt proberen: Adobe Flash Basic of Adobe Flash Professional.

Als u tijdens uw proefperiode van 7 dagen besluit dat u de andere versie wilt proberen, hoeft u geen nieuwe proefversie te downloaden.

Schakelen tussen versies:

U kunt in Adobe Flash naar een andere versie schakelen. Na het opstarten van Adobe Flash kiest u Help > Adobe Flash Professional 8 of Help > Adobe Flash Basic 8 proberen. In het dialoogvenster dat wordt weergegeven, kunt u uw keuze bevestigen of annuleren.

Overschakelen op Flash Professional

Als u op OK klikt, wordt het programma afgesloten en opnieuw gestart en ziet u weer de opties om te activeren of de proefversie te blijven gebruiken.

U kunt tijdens de proefperiode van 7 dagen zo vaak als u wilt tussen programma's schakelen.

Wat gebeurt er als ik Adobe Flash Basic koop en Adobe Flash Professional wil proberen?

Als u Adobe Flash Basic hebt gekocht, moet u geen nieuwe proefversie downloaden. U kunt Flash Professional proberen met behulp van opties in uw huidige exemplaar. Start uw exemplaar van Flash Basic en kies Help > Upgraden naar Adobe Flash Professional. Selecteer de proefversie in het menu en dan krijgt u instructies over hoe u een licentie van 7 dagen kunt verkrijgen om Adobe Flash Professional te proberen.

Wanneer de periode van 7 dagen is afgelopen, wordt het programma automatisch teruggezet naar Adobe Flash Basic, tenzij u een upgradelicentie koopt.

De proefversie activeren naar een volledige versie

Wanneer u Adobe Flash Basic of Adobe Flash Professional aanschaft, kunt u vanuit een proefversie de volledige versie activeren door de optie Activeren te selecteren bij het opstarten. U kunt Adobe Flash Basic activeren als u een proefversie van Adobe Flash Professional gebruikt; u kunt ook Adobe Flash Professional activeren als u een proefversie van Adobe Flash Basic gebruikt. De juiste versie wordt geactiveerd aan de hand van het serienummer dat u invoert.

Meer informatie nodig? Neem contact op met de klantenservice