In de volgende tabel vindt u de ondersteunde codes en hun vereiste SWF-bestandsindeling en Adobe Flash Player-versies:

Videocodecs

Versie van SWF-bestandsindeling (publicatieversie)

Minimale Flash Player-versie (vereist voor afspelen)

Sorenson Spark

6

6

On2 VP6

6

8

H.264 (MPEG-4 deel 10)

9

9.0.115.0*

Audiocodecs

Versie van SWF-bestandsindeling (publicatieversie)

Minimale Flash Player-versie (vereist voor afspelen)

ADPCM

6

6

MP3

6

6

HE-AAC (MPEG-4 deel 3)

9

9.0.115.0*

*Flash Player speelt bestanden af die H.264 en AAC bevatten die zijn gebaseerd op de standaard MPEG-4-containerindeling zoals F4V, MP4, M4A, MOV, MP4V, 3GP, 3G2.

Flash Player 9(v 9.0.115.0) ondersteunt afspelen van de volgende subsets van de MPEG-4-standaarden:

MPEG-4 Standard

Flash Player Update 3

ISO/IEC 14496-3 (Audio AAC)

AAC Main; AAC LC; SBR

ISO/IEC 14496-10 (Video AVC)

Base (BP); Main (MP); High (HiP). Alle niveaus worden ondersteund.

ISO/IEC 14496-12 (Container)

1 Audiospoor; 1 Videospoor

3GPP TS 26.245 (Timed text format)

Volledige ondersteuning.