Fout: Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren

Kom te weten hoe u de fout Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren op die optreedt wanneer u Adobe Muse start.

Fout: Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren wanneer u Adobe Muse start

Ontvangt u deze fout wanneer u Adobe Muse start?

Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren. Het is al langere tijd niet mogelijk uw Adobe Muse-abonnement te verifiëren. Maak verbinding met internet om Adobe Muse te blijven gebruiken.

Probeer de oplossingen in dit document.

Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren
Kan uw Adobe Muse-abonnement niet verifiëren

Volg de aanwijzingen voor uw besturingssysteem.

Waarschuwing: zorg dat u de juiste bestanden en mappen van de juiste locaties verwijdert om onherstelbaar verlies van gegevens te voorkomen. Als u twijfel ondervindt, neem dan contact op met de ondersteuning.

Mac OS

1. Ga in de Finder naar /Bibliotheek/Programmaondersteuning/Adobe.

Opmerking:
  2. Sleep de mappen MBL Store en OOBE naar de prullenmand.

De MBL Store- en OOBE-mappen verwijderen in macOS
    De MBL Store- en OOBE-mappen verwijderen

3. Ga in de Finder naar /Bibliotheek/Voorkeuren.

4. Sleep de AdobeMuse-map (in de map Voorkeuren) naar de prullenmand.

Sleep Adobe Muse-map naar de prullenmand.
    Sleep Adobe Muse-map naar de prullenmand.

5. Start Adobe Muse en volg de instructies op het scherm. Adobe Muse vraagt u om enkele configuratiegegevens opnieuw in te voeren, zoals uw Adobe-id en UI-taal.

Windows

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Windows 7: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\AppData\Local\Adobe.
    • Windows XP: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\Local Settings\Application Data\Adobe.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de mappen MBL Store en OOBE en kies Verwijderen.

De MBL Store- en OOBE-mappen verwijderen van uw Windows-computer

3. Voer een van de volgende handelingen uit:

• Windows 7: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\AppData\Roaming.
    • Windows XP: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\Local Settings.
  4. Klik met de rechtermuisknop op de AdobeMuse-map (in de map Roaming/Local Settings) en kies Verwijderen.

Verwijder de map AdobeMuse van uw Windows-computer.
    Verwijder de map AdobeMuse van uw Windows-computer.

5. Start Adobe Muse en volg de instructies op het scherm. Adobe Muse vraagt u om enkele configuratiegegevens opnieuw in te voeren, zoals uw Adobe-id en UI-taal.

Start een webbrowser, zoals Firefox of Internet Explorer, en ga naar https://na1mbls.licenses.adobe.com.

• Als u deze website kunt bezoeken, kan uw computer verbinding maken met de Adobe-abonnementsserver. Ga naar de volgende stap (Het bestand PDApp.log naar Adobe sturen).
  • Als u deze website niet kunt bezoeken, kan uw computer geen verbinding maken met de Adobe-abonnementsserver. Los problemen met de firewall op. Raadpleeg uw netwerkbeheerder of de documentatie van de firewall van uw thuisnetwerk.
  1. Zoek het bestand PDApp.log:

• Mac OS: ga in de Finder naar Bibliotheek/Logs/PDApp.log.
    • Windows: ga in Windows Explorer naar [gebruikersnaam]\AppData\Local\Temp.
    Het bestand PDApp.log in macOS zoeken
    Het bestand PDApp.log in macOS zoeken

Het bestand PDApp.log in Windows zoeken
    Het bestand PDApp.log in Windows zoeken

2. Gebruik een e-mailclient, zoals Microsoft Outlook of Gmail, om het bestand PDApp.log naar muse-support@adobe.com te verzenden.

Het Adobe Muse-team analyseert het logboekbestand, identificeert het probleem en neemt contact met u op voor de volgende stappen.