Installerbestand is beschadigd | Muse 7.4

Probleem

Wanneer u probeert Adobe Muse te installeren, ziet u de volgende fout:

"Er is helaas een fout opgetreden.

De toepassing kan niet worden geïnstalleerd omdat het installerbestand beschadigd is. Probeer een nieuw installerbestand te verkrijgen bij de auteur van het programma."

Oplossingen

Oplossing 1: Adobe AIR installeren

Download en installeer de recentste versie van Adobe AIR.

Wanneer de installatie is gelukt, installeert u Adobe Muse opnieuw aan de hand van de stappen in de volgende sectie.

Oplossing 2: Adobe Muse verwijderen/opnieuw installeren

Verwijder alle exemplaren/versies van Adobe Muse die al geïnstalleerd zijn door de stappen in Adobe Muse verwijderen te volgen.

Verwijder de Adobe Muse-map om eventuele restanten te verwijderen. De map staat in een van deze mappen:

• Mac OS: /Programma's
  • Windows: /Program Files op 32-bits of /Program Files (x86) op 64-bits

Download en installeer vervolgens de nieuwste versie van Adobe Muse Windows of Mac OS.