Lees dit onderwerp om fouten op te lossen die optreden wanneer u een Adobe Muse-website via Business Catalyst publiceert.

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Fout treedt op bij publicatie van Business Catalyst-websites

Wanneer u een website naar Business Catalyst publiceert, ontvangt u de volgende foutmelding:

Er is een onverwachte Adobe Business Catalyst-fout [0, 0] opgetreden.

Er is een onverwachte Adobe Business Catalyst-fout [0, 0] opgetreden.
Er is een onverwachte Adobe Business Catalyst-fout [0, 0] opgetreden.

Oplossing 1: maak een andere Windows-beheerdersaccount

Maak een beheerdersaccount voor uw Windows-systeem en publiceer uw site dan naar Business Catalyst met de nieuwe account. Zie Een gebruikersaccount maken voor meer informatie.

Oplossing 2: Internet Explorer resetten

1. Sluit Adobe Muse en open Internet Explorer.
  2. Ga naar Extra en Selecteren > Internetopties.
  3. Klik op het tabblad Geavanceerd en selecteer OPNIEUW INSTELLEN onder Instellingen voor Internet Explorer opnieuw instellen.