Onverwachte fout bij publicatie van Business Catalyst-website

Lees dit onderwerp om fouten op te lossen die optreden wanneer u een Adobe Muse-website via Business Catalyst publiceert.

Fout treedt op bij publicatie van Business Catalyst-websites

Wanneer u een website naar Business Catalyst publiceert, ontvangt u de volgende foutmelding:

Er is een onverwachte Adobe Business Catalyst-fout [0, 0] opgetreden.

Er is een onverwachte Adobe Business Catalyst-fout [0, 0] opgetreden.
Er is een onverwachte Adobe Business Catalyst-fout [0, 0] opgetreden.

Oplossing 1: maak een andere Windows-beheerdersaccount

Maak een beheerdersaccount voor uw Windows-systeem en publiceer uw site dan naar Business Catalyst met de nieuwe account. Zie Een gebruikersaccount maken voor meer informatie.

Oplossing 2: Internet Explorer resetten

1. Sluit Adobe Muse en open Internet Explorer.
  2. Ga naar Extra en Selecteren > Internetopties.
  3. Klik op het tabblad Geavanceerd en selecteer OPNIEUW INSTELLEN onder Instellingen voor Internet Explorer opnieuw instellen.