Lees dit artikel om de volgende fout op te lossen: 'Er is een onverwachte fout opgetreden' in Adobe Muse.

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Probleem

De volgende foutmelding verschijnt in Adobe Muse:

“Er is een onverwachte fout opgetreden.

Er heeft zich een onverwachte fout voorgedaan tijdens het verwerken van uw verzoek. Probeer het later opnieuw.

I-200."

Foutbericht

Opmerking:

Probeer de volgende oplossingen in volgorde uit. Als de eerste oplossing het probleem niet oplost, probeert u de volgende oplossing en gaat u door tot het probleem is opgelost.

Verwijder de OOBE-map

Verwijder de OOBE-map, die te vinden is op de volgende locaties:

Mac OS:
~/Library/Application Support/Adobe *
Windows XP:
\[Gebruiker]\Local Settings\Application Data\Adobe
Windows 7 en Vista:
\[Gebruiker]\AppData\Local\Adobe

De ingebouwde bestandzoekfuncties in Mac OS en Windows kunnen geen verborgen bestanden of mappen vinden. Als u niet vertrouwd bent met het navigeren naar verborgen bestanden of mappen op uw computer, raadpleegt u het volgende:

Mac OS:
Kies Ga naar map in het menu Ga in de Finder en voer ~/Library/Application Support/Adobe in. Verwijder de OOBE-map.
Windows XP:
Klik op Start. Typ run en druk op Enter. Typ %userprofile%\Local Settings\Application Data\Adobe. Verwijder de OOBE-map.
Windows 7 en Vista: Klik op Start. Typ run en druk op Enter. Typ %localappdata%\Adobe. Verwijder de OOBE-map.

* Op Mac OS moet u de Prullenbak legen nadat u de OOBE-map hebt verwijderd.

Opmerking:

Zie Verborgen bestanden, mappen en bestandsextensies weergeven voor meer informatie over het weergeven van verborgen bestanden in Windows.

Als u de OOBE-map (Windows) niet kunt verwijderen of de prullenmand niet kunt legen (Mac OS), wordt een van de bestanden in die map waarschijnlijk gebruikt door een andere actieve Adobe-app. Volg de onderstaande stappen om een actieve app te stoppen:

1. Start Taakbeheer (Windows) of Activiteitenweergave (Mac OS).
  2. Beëindig of forceer het stoppen van de volgende processen als u in Taakbeheer/Activiteitenweergave ziet dat ze actief zijn. Probeer vervolgens de OOBE-map te verwijderen of de prullenmand te legen:
  •     AAM Updates Notifier
  •     CoreSync
  •     Creative Cloud
  •     Adobe Muse

Opmerking:

Voor meer informatie over het beëindigen van lopende processen of programma's, zie:

Adobe Muse verwijderen

1. Verwijder alle exemplaren van Adobe Muse door de stappen in Adobe Muse verwijderen te volgen.

2. Verwijder de map Adobe Muse van de volgende locatie:

• Mac OS: ~/Programma's
    • Windows: \Program Files (32 bits) en \Program Files (x86) (64 bits)
  3. Verwijder de mappen OOBE en MBLStore (indien aanwezig) van de volgende locatie:

• Mac OS: ~/Library/Application Support/Adobe
    • Windows XP: \[Gebruiker]\Local Settings\Application Data\Adobe
    • Windows 7 en Vista: \[Gebruiker]\AppData\Local\Adobe
  4. Verwijder de map AdobeMuse van de volgende locatie:

• Mac OS: ~/Library/Preferences
    • Windows XP: \Documents and Settings\[Gebruiker]\Application Data
    • Windows 7 en Vista: \[Gebruiker]\AppData
  5. (Alleen Mac OS) Verwijder ook AdobeMuse.plist en AdobeMuse.plist.lockfile (indien aanwezig) uit de map ~/Library/Preferences.

6. Zodra de verwijdering en opschoning is voltooid, downloadt u de laatste versie van Adobe Muse:

7. Voer de installatie uit met behulp van het nieuwe installatieprogramma dat via de bovenstaande koppeling is gedownload.

Antivirusprogramma's en firewalls uitschakelen

Schakel uw antivirussoftware en firewall uit en probeer het opnieuw.

Beheerdersrechten gebruiken om te installeren

Maak een nieuwe gebruikersaccount met beheerdersrechten op de computer en voer de installatie uit in die gebruikersaccount.

Voor meer informatie over beheerdersaccounts, zie:

WMIDiag gebruiken

Soms kunnen problemen met WMI op Windows-systemen deze foutmelding veroorzaken. Gebruik het WMIDiag-hulpprogramma volgens de instructies in het volgende Microsoft KB-artikel:

WMIDiag and fixing errors with WMI on Windows

Contact opnemen met Adobe

Als geen van de bovenstaande oplossingen heeft geholpen, neemt u contact met ons op onder vermelding van de details van het probleem en voegt u de bestanden Muselog.txt en PDApp.log als bijlage bij de aanvraag toe.

Locatie Muselog.txt-bestand:

Mac OS /Documenten
Windows \[Gebruiker]\My Documents

Locatie PDApp.log-bestand:

Mac OS ~/Library/Logs
Windows XP \[Gebruiker]\Local Settings\Temp
Windows 7 en Vista \[Gebruiker]\AppData\Local\Temp