Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Systeemvereisten | Adobe Muse CC-versies van maart 2018 (18.1), oktober 2017 (18.0)

Windows

• Intel Core 2- of AMD Athlon 64-processor (2 GHz of sneller)
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits), Windows 10 (64-bits) of Windows Anniversary Update
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB beschikbare vasteschijfruimte voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 1,5 GB) vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Als u Windows 7 of Windows 8.1 gebruikt, moet u de volgende updates installeren:

• Voor Windows 7: zie dit document voor meer informatie over de Windows-update.
  • Voor Windows 8.1: zie dit document voor meer informatie over de Windows-update.

U moet ook de Update voor Universal C-runtime in Windows installeren.

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • macOS v10.13, macOS v10.12 of OS X v10.11 (64-bits)
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB beschikbare vasteschijfruimte voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 1,5 GB) vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Opmerking:

* OPMERKING VOOR GEBRUIKERS: U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn en vereisen de acceptatie van aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie http://www.adobe.com/nl/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Systeemvereisten | Adobe Muse CC-versie van augustus 2017 (2017.1)

Windows

• Intel Core 2- of AMD Athlon 64-processor (2 GHz of sneller)
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits), Windows 10 (64-bits) of Windows Anniversary Update
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB beschikbare vasteschijfruimte voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 1,5 GB) vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS v10.12, OS X v10.11 (64-bits) of v10.10 (64-bits)
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB beschikbare vasteschijfruimte voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 1,5 GB) vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Opmerking:

* OPMERKING VOOR GEBRUIKERS: U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn en vereisen de acceptatie van aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie http://www.adobe.com/nl/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Als u Windows 7 of Windows 8.1 gebruikt, moet u de volgende updates installeren:

• Voor Windows 7: zie dit document voor meer informatie over de Windows-update.
  • Voor Windows 8.1: zie dit document voor meer informatie over de Windows-update.

U moet ook de Update voor Universal C-runtime in Windows installeren.

Systeemvereisten | 2017-versie van Adobe Muse CC

Windows

• Intel Core 2- of AMD Athlon 64-processor (2 GHz of sneller)
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits) of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB beschikbare vasteschijfruimte voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 1,5 GB) vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • Mac OS v10.12, OS X v10.11 (64-bits) of v10.10 (64-bits)
  • 2 GB RAM
  • 1,1 GB beschikbare vasteschijfruimte voor de installatie. Tijdens de installatie is extra vrije ruimte (ongeveer 1,5 GB) vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Opmerking:

* OPMERKING VOOR GEBRUIKERS: U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn en vereisen de acceptatie van aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie http://www.adobe.com/nl/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Als u Windows 7 of Windows 8.1 gebruikt, moet u de volgende updates installeren:

• Voor Windows 7: zie dit document voor meer informatie over de Windows-update.
  • Voor Windows 8.1: zie dit document voor meer informatie over de Windows-update.

U moet ook de Update voor Universal C-runtime in Windows installeren.

Systeemvereisten | 2015.2-versie van Adobe Muse CC

Windows

• Intel Core 2- of AMD Athlon 64-processor (2 GHz of sneller)
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits) of Windows 10 (64-bits)
  • 2 GB RAM
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Als u Windows 7 of Windows 8.1 gebruikt, moet u de volgende updates installeren:

U moet ook de Update voor Universal C-runtime in Windows installeren.

Mac OS

• Multicore Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • OS X v10.9, v10.10 (64-bits) of v10.11 (64-bits)
  • 2 GB RAM
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Opmerking:

* OPMERKING VOOR GEBRUIKERS: U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn en vereisen de acceptatie van aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie http://www.adobe.com/nl/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Systeemvereisten | 2015.1 en 2015-versies van Adobe Muse CC

Windows

• Intel Pentium 4- of AMD Athlon 64-processor (2 Ghz of sneller) met 64-bits ondersteuning
  • Microsoft Windows 7 met Service Pack 1 (64-bits), Windows 8 (64-bits), Windows 8.1 (64-bits) of Windows 10.0 (64-bits)
  • 1 GB RAM
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*
  • Online services van Adobe die met Adobe Muse CC kunnen worden geïntegreerd, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder.

Opmerking:

32 -bits systemen worden niet meer ondersteund in Adobe Muse CC 2014 en latere versies.

Mac OS

• Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • OS X v10.9, v10.10 of v10.11
  • 1 GB RAM
  • Online services van Adobe die met Adobe Muse CC kunnen worden geïntegreerd, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder.
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Opmerking:

32 -bits systemen worden niet meer ondersteund in Adobe Muse CC 2014 en latere versies.

* OPMERKING VOOR GEBRUIKERS: U dient te beschikken over een internetverbinding en Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en te gebruiken. Dit product kan mogelijk worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. Adobe-services zijn alleen beschikbaar voor gebruikers die minstens 13 jaar oud zijn en vereisen de acceptatie van aanvullende gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe (zie http://www.adobe.com/nl/legal.html). Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Systeemvereisten | 2014-versie van Adobe Muse CC

Windows

• Intel Pentium 4- of AMD Athlon 64-processor (2 Ghz of sneller) met 64-bits ondersteuning
  • Microsoft Windows Server 2008 R2, Windows 7 met Service Pack 1 (64-bits), Windows 8 (64-bits) of Windows 8.1 (64-bits)
  • 2 GB RAM
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*
  • Online services van Adobe die met Adobe Muse CC kunnen worden geïntegreerd, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder.

Opmerking: 32-bits systemen worden vanaf juni 2014 niet meer ondersteund.

Mac OS

• Intel-processor met 64-bits ondersteuning
  • OS X v10.7, v10.8, v10.9 of v10.10
  • 2 GB RAM
  • Online services van Adobe die met Adobe Muse CC kunnen worden geïntegreerd, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder.
  • Internetverbinding en registratie zijn vereist voor verplichte softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot online services.*

Opmerking: 32-bits systemen worden vanaf juni 2014 niet meer ondersteund.

* OPMERKING VOOR GEBRUIKERS: u dient te beschikken over een internetverbinding en een Adobe ID, en u moet akkoord gaan met de licentieovereenkomst om dit product te activeren en gebruiken. Dit product kan mogelijk worden geïntegreerd met of toegang toestaan tot bepaalde online services van Adobe of derden. De services van Adobe zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar of ouder. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Adobe. Online services zijn niet beschikbaar in alle landen of talen, vereisen mogelijk gebruikersregistratie en zijn mogelijk onderhevig aan verandering of beëindiging zonder kennisgeving. Aanvullende kosten of lidmaatschapskosten zijn mogelijk van toepassing.

Taalversies

Adobe Muse CC wordt ondersteund voor de volgende talen:

Dansk

Deutsch

English

Español

Français

Italiano

Nederlands

Norsk

Polski

Português (Brasil)

Suomi

Svenska

Türkçe

čeština

Русский

日本語

繁體中文

한국어

Systeemvereisten | Oudere versies van Adobe Muse

Windows

• Intel® Pentium® 4 van 2,33 GHz, AMD Athlon® 64 2800+ of snellere processor
  • Microsoft Windows® XP Home, Professional of Tablet PC Edition met Service Pack 3; Windows Server® 2003 of 2008; Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise (inclusief 64-bits versies) met Service Pack 2; Windows 7; Windows 8 of Windows 8.1
  • 1 GB RAM
  • Adobe® AIR® 3.3

Mac OS

• Intel Core™ Duo-processor of sneller
  • OS X v10.6 t/m v10.9
  • 1 GB RAM
  • Adobe AIR 3.3

Download de meest recente versie van Adobe AIR.

Online Adobe-services die met Adobe Muse CC kunnen worden geïntegreerd, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. Bovendien hebt u hiervoor een internetverbinding nodig en moet u akkoord gaan met aanvullende voorwaarden.

Opmerking: Windows 2000 en PowerPC® for Mac OS worden niet ondersteund.