Download sjablonen, widgets en andere hulpmiddelen uit Adobe Add-ons voor gebruik in Adobe Muse.

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de pagina Einde van levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

In Adobe Muse kunt u ontwerpelementen (sjablonen, widgets en meer) downloaden en opnieuw gebruiken uit Adobe Add-ons. U kunt de items die u downloadt uit Adobe Add-ons beheren met het deelvenster Bibliotheek in Adobe Muse (zie Ontwerpelementen organiseren en opnieuw gebruiken met het deelvenster Bibliotheek voor meer informatie). Voorheen werden ontwerpelementen en andere hulpmiddelen gehost op Adobe Muse Exchange. Deze ontwerpelementen zijn nu echter gemigreerd naar Adobe Add-ons, het nieuwe online platform voor Creative Cloud-toepassingen, en Adobe Muse is dan ook sterk geïntegreerd met Creative Cloud.

Toegang krijgen tot Adobe Add-ons

U krijgt op de volgende manieren toegang tot Adobe Add-ons:

• Open https://creative.adobe.com/nl/addons rechtstreeks in een browser.
  • Open Adobe Add-ons via het deelvenster Bibliotheek (Venster > Bibliotheek) in Adobe Muse. Klik op de hyperlink Online om uw standaardbrowser te starten en navigeer naar Adobe Add-ons.
Adobe Add-ons openen voor Adobe Muse
Toegang krijgen tot Adobe Add-ons

Klik op de knop Sign-in (Aanmelden) en voer uw Creative Cloud-aanmeldgegevens in.

Aanmelden bij uw Creative Cloud-account
Aanmelden bij uw Creative Cloud-account

Add-ons ophalen uit Creative Cloud

1. Open Adobe Add-ons en meld u aan. Zie Toegang krijgen tot Adobe Add-ons voor meer informatie.
  2. Klik op de koppeling Adobe Muse in het linkernavigatievenster om Add-ons for Adobe Muse (Add-ons voor Adobe Muse) weer te geven. Als u Adobe Add-ons hebt geopend via Adobe Muse, worden op de pagina automatisch add-ons voor Adobe Muse weergegeven.
Add-ons ophalen uit Creative Cloud
Add-ons ophalen uit Creative Cloud

1. Blader naar de add-on die u wilt downloaden en klik hierop.
  2. Afhankelijk van de add-on die u hebt gekozen, voert u een van de volgende handelingen uit:
    1. Paid Add-on (Add-on tegen betaling): klik op de knop om naar de pagina Checkout (Betalen) te gaan. Nadat u uw bestelling hebt voltooid, gaat u terug naar de pagina Add-on.
Kies een betaalde Add-on voor Adobe Muse.
Kies een betaalde Add-on

b. Free Add-on (Gratis add-on): Klik op de knop Free (Gratis) om de geselecteerde add-on op te halen.
Kies een gratis add-on voor Adobe Muse
Kies een gratis add-on

1. De add-on wordt nu gedownload naar uw standaardmap voor downloads. Blader naar de map met downloads op uw computer om toegang te krijgen tot de add-on die u hebt gedownload.

Opmerking:

Als de add-on niet wordt weergegeven in uw map met downloads, controleert u of u bij de Creative Cloud-toepassing bent aangemeld, en meld u zich zo nodig aan.

Add-ons importeren in het deelvenster Bibliotheek

Zie Ontwerpelementen organiseren en opnieuw gebruiken in Adobe Muse voor informatie over het importeren, beheren en opnieuw gebruiken van add-ons voor uw siteontwerp.