Sneltoetsen voor Adobe Muse

De standaardsneltoetsen in Adobe Muse leren kennen en leren hoe u ze kunt aanpassen.

Opmerking:

Adobe Muse voegt geen nieuwe functies meer toe en stopt op donderdag 26 maart 2020 met de ondersteuning. Zie de veelgestelde vragen over het einde van de levensduur voor Adobe Muse voor meer informatie en assistentie.

Naarmate u vertrouwd raakt met de Muse-sneltoetsen, kunt u uw workflow aanzienlijk versnellen. Selecteer een van de volgende downloadbare bestanden voor Windows of Mac.

Downloaden

Downloaden