Met Vullen met behoud van inhoud wordt een gedeelte van de afbeelding naadloos gevuld met vergelijkbare afbeeldingsinhoud uit omringende gedeelten van de foto. U bereikt het beste resultaat wanneer u een selectie maakt die iets doorloopt in het gebied dat u wilt repliceren.

1. Selecteer een gedeelte van een afbeelding. Gebruik het selectiegereedschap Lasso of het Rechthoekig selectiekader.

2. Klik op Bewerken > Selectie vullen.

3. Selecteer in het dialoogvenster Opvullaag in de vervolgkeuzelijst Gebruiken de optie Met behoud van inhoud.

(links) Selecteer het gedeelte van de afbeelding dat u wilt verwijderen.<br/> (rechts) Pas een vulling toe met behoud van inhoud.
  4. Als u niet tevreden bent met het resultaat, klikt u op Bewerken > Ongedaan maken en past u een andere vulling met behoud van inhoud toe.