Dit document bevat informatie over de lijst met bekende problemen in Adobe Story, versie CC 2017.

Opmerking:

Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Lijst met bekende problemen in Adobe Story, versie CC 2017 (januari 2017)

Probleem: Muzieksjabloon wordt niet ondersteund in de HTML-versie.
Oplossing: u kunt documenten met deze sjabloon openen in de Flex-versie.

Probleem: de functie voor scèneduur is niet aanwezig in HTML.
Oplossing: u kunt de documenten met deze functie openen in de Flex-versie.

Probleem: de functie voor titelpagina's toevoegen/verwijderen is momenteel niet aanwezig in HTML.
Oplossing: u kunt de documenten met deze functie openen in de Flex-versie.

Probleem: Deze functie is aanwezig in de HTML-versie, maar we kunnen de belangrijkste oorzaak van dit probleem niet achterhalen.
Oplossing: maak een kopie van het document en gebruik deze functie ook in de HTML- of Flex-versie.

Als u andere problemen aantreft, een bijdrage wilt leveren aan discussies of deel wilt uitmaken van onze kennisgemeenschap, bezoekt u de Adobe Story-forums.Als u vermoedelijke fouten wilt melden of wijzigingen in bestaande functies in een Adobe-product wilt voorstellen, kunt u gebruikmaken van het functieaanvraag/foutrapportageformulier.