Fout wanneer u de Adobe Story-desktoptoepassing voor het eerst uitvoert

U krijgt de volgende foutmelding wanneer u de Adobe Story-desktoptoepassing voor het eerst uitvoert op Mac OS 10.8:

1

Oplossing

Volg deze stappen om de Adobe Story-desktoptoepassing voor het eerst uit te voeren:

1. Navigeer naar de locatie waar u de Adobe Story desktop-/AIR-toepassing hebt geïnstalleerd. De standaardlocatie is /Programma's.

2. Klik met de rechtermuisknop op het Adobe Story-pictogram en selecteer Open.

3. Klik in het geopende dialoogvenster op Open om Adobe Story altijd op de Mac-computer toe te staan.