Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Probleem

Wanneer u zich probeert aan te melden bij Adobe Story, lukt dit niet. In dat geval kunt u de onderstaande tussenoplossingen proberen:

Laadscherm van Adobe Story
Laadscherm van Adobe Story

Tussenoplossingen

Probeer een van de volgende tussenoplossingen om u aan te melden bij Adobe Story:

1. Probeer u aan te melden bij Adobe Story CC (Classic). Als de URL niet werkt in de nieuwste versie van uw huidige browser, bijvoorbeeld Chrome, kunt u de nieuwste versie van Firefox proberen.

2. Open Adobe Story CC in de privacymodus in uw browser. Als het daar wel werkt, heeft het probleem mogelijk te maken met de cache/cookies van uw browser. Wis deze en probeer het opnieuw.

3. De Flash-plugin wordt standaard geblokkeerd door de recentste Chrome- en Firefox-versies. Probeer de Flash-plugin bij te werken of zelf in te schakelen in uw browser. Nadat u de Flash-plugin in uw browser hebt ingeschakeld of bijgewerkt, sluit u alle browsers en start u de computer opnieuw op.

Volg de onderstaande stappen om de Flash-plugin in te schakelen in Chrome:

1. Klik naast de URL in uw browser op het plug-inpictogram.
    2. Klik in het dialoogvenster Plug-ins op Alle plug-ins dit keer uitvoeren.
    3. Laad het browsertabblad opnieuw zodat de wijzigingen van kracht worden.
    De Flash-plugin inschakelen in Chrome
    De Flash-plugin inschakelen in Chrome
    De Flash-plugin inschakelen in Firefox
    De Flash-plugin inschakelen in Firefox

Zie De Flash-plugin inschakelen in Chrome voor meer informatie.

Zie De Flash-plugin inschakelen in Firefox als u de Flash-plugin in Firefox wilt gebruiken.

Adobe Flash Player verkrijgen.

4. Werk Adobe AIR bij en probeer u opnieuw aan te melden.

Zie Aanmelden bij Adobe AIR voor meer informatie.