Wanneer u zich probeert aan te melden bij Adobe Story, lukt dit niet. In dat geval kunt u de onderstaande tussenoplossingen proberen:

Laadscherm van Adobe Story
Laadscherm van Adobe Story

Tussenoplossingen

Probeer een van de volgende tussenoplossingen om u aan te melden bij Adobe Story:

1. Probeer u aan te melden bij Adobe Story CC (Classic). Als de URL niet werkt in de nieuwste versie van uw huidige browser, bijvoorbeeld Chrome, kunt u de nieuwste versie van Firefox proberen.

2. Open Adobe Story CC in de privacymodus in uw browser. Als het daar wel werkt, heeft het probleem mogelijk te maken met de cache/cookies van uw browser. Wis deze en probeer het opnieuw.

3. De Flash-plugin wordt standaard geblokkeerd door de recentste Chrome- en Firefox-versies. Probeer de Flash-plugin bij te werken of zelf in te schakelen in uw browser. Nadat u de Flash-plugin in uw browser hebt ingeschakeld of bijgewerkt, sluit u alle browsers en start u de computer opnieuw op.

Volg de onderstaande stappen om de Flash-plugin in te schakelen in Chrome:

1. Klik naast de URL in uw browser op het plug-inpictogram.
    2. Klik in het dialoogvenster Plug-ins op Alle plug-ins dit keer uitvoeren.
    3. Laad het browsertabblad opnieuw zodat de wijzigingen van kracht worden.
    De Flash-plugin inschakelen in Chrome
    De Flash-plugin inschakelen in Chrome
    De Flash-plugin inschakelen in Firefox
    De Flash-plugin inschakelen in Firefox

Zie De Flash-plugin inschakelen in Chrome voor meer informatie.

Zie De Flash-plugin inschakelen in Firefox als u de Flash-plugin in Firefox wilt gebruiken.

Adobe Flash Player verkrijgen.

4. Werk Adobe AIR bij en probeer u opnieuw aan te melden.

Zie Aanmelden bij Adobe AIR voor meer informatie.