Sommige gebruikers kunnen Story-documenten niet afdrukken met Google Chrome.

Oplossing

Schakel de PepperFlash-plugin in Chrome uit. Volg de onderstaande stappen:

  1. Open een tabblad in Chrome en typ chrome://plugins in de URL-balk. Druk op Enter.
  2. Klik op Details.
  3. Ga op de pagina Plug-ins naar de sectie Adobe Flash Player en klik op Uitschakelen.
v2_image002
De PepperFlash-plugin in Chrome uitschakelen

  1. Start Chrome opnieuw.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid