Adobe ended the Adobe Story CC service on January 22, 2019. Both Adobe Story CC and the Adobe Story CC (Classic) are discontinued. The Adobe Story CC offline application has also ended. See End of service FAQ for more information.

Sommige gebruikers kunnen Story-documenten niet afdrukken met Google Chrome.

Oplossing

Schakel de PepperFlash-plugin in Chrome uit. Volg de onderstaande stappen:

1. Open een tabblad in Chrome en typ chrome://plugins in de URL-balk. Druk op Enter.
  2. Klik op Details.
  3. Ga op de pagina Plug-ins naar de sectie Adobe Flash Player en klik op Uitschakelen.
v2_image002
De PepperFlash-plugin in Chrome uitschakelen

1. Start Chrome opnieuw.