Følg fremgangsmåten under for å komme i gang med Adobe Dreamweaver-programvaren.

Slik laster du ned og installerer Dreamweaver

laptop-download

Klikk på Last ned Dreamweaver under for å begynne å laste ned Dreamweaver. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Abonnementsversjonen lastes ned etter at du er logget på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Dreamweaver?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere Dreamweaver. Du finner mer informasjon i Logge av og på for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Dreamweaver på en annen datamaskin?

Du kan installere Dreamweaver og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon i Skrive ut en kvittering eller faktura.