Det er enkelt å oppgradere og endre fra én plan til en annen.

Oppgrader planen eller se gjennom alternativene

Du kan oppgradere en månedsbasert plan til en ettårsplan – betalt enten månedlig eller én gang i året – uten at det påløper avslutningsgebyr på din nåværende plan. Når du oppgraderer, får du refundert den gjenværende perioden av det forrige medlemskapet.

Merk:

land som håndteres av Digital River, Adobes partner innen netthandel, er det ikke mulig å gjøre endringer på nettet. Hvis du vil endre eller oppgradere planen din, må du kontakte oss.

1. Logg på Adobe ID-kontoen din med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

2. Under Planer og produkter klikker du på Administrer plan.

Administrere plan

Merk:

Ser du ikke Administrer plan-koblingen? Kontakt oss for å endre Creative Cloud-planen din.

3. Gjør ett av følgende:

• Under Informasjon om plan klikker du på Bytt plan. Du kan også se detaljene om den nåværende planen din.
    • Hvis Bytt plan ikke vises, må du kontakte oss for å avslutte planen.
    Bytt plan
    Ett av de to skjermbildene vises, avhengig av landet du bor i. Skjermbildet øverst har alternativet Bytt plan, mens skjermbildet nederst ikke har det.
  4. Hvis du klikket på Bytt plan, velger du fra en liste over tilgjengelige planer og klikker på Bytt til denne planen.

• Hvis du ikke ser planen du vil bytte til (f.eks. fra en plan med flere applikasjoner til en Creative Cloud-ettårsplan eller fra en plan for enkeltpersoner til en plan for arbeidsgrupper), kan du kontakte oss.
    • Du må kanskje avslutte ditt nåværende medlemskap for å gjennomføre byttet. Før du sier opp medlemskapet, må du lese og forstå Adobes abonnementsbetingelser.
  5. På bekreftelsessiden går du gjennom vilkårene og klikker på Bytt plan.

Medlemskapet ditt aktiveres, og Creative Cloud-skrivebordsprogrammet viser den nåværende rettighetsstatusen din.

Merk:

Hvis den nye medlemskapsplanen ikke blir aktivert automatisk, logger du av, og logger deretter på Creative Cloud på nytt. Du finner detaljerte instruksjoner under Logge på og logge av for å aktivere Creative Cloud-applikasjoner.

Gjøre om en prøveversjon til et kostnadsbelagt medlemskap

1. Logg på Adobe ID-kontoen din med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

2. Klikk på Kom i gang, og velg en medlemskapsplan.

Hvis du vil ha mer informasjon og instruksjoner om hvordan du gjør om en utløpt prøveversjon, kan du se Gjøre om en prøveversjon til et betalt Creative Cloud-medlemskap.

Vanlige spørsmål

Jeg ser ikke planen jeg vil bytte til

Hvis du ikke ser planen du vil bytte til (f.eks. fra en plan med flere applikasjoner til en Creative Cloud-ettårsplan, eller fra en plan for enkeltpersoner til en plan for arbeidsgrupper), kan du kontakte oss.

Hvor kan jeg finne mer informasjon om Creative Cloud for elever, studenter og lærere?