Det er enkelt å oppgradere og endre fra én plan til en annen.

Merk:

Hvis du er Premiere Rush CC-bruker og vil oppgradere lagringsplassen, kan du lese denne artikkelen.

Oppgrader planen eller se gjennom alternativene

Du kan oppgradere en månedsbasert plan til en ettårsplan – betalt enten månedlig eller én gang i året – uten at det påløper avslutningsgebyr på din nåværende plan. Når du oppgraderer, får du refundert den gjenværende perioden av det forrige medlemskapet.

1. Logg på Adobe ID-kontoen din med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

2. Under Planer klikker du på Administrer plan.

Administrer plan

Merk:

Ser du ikke Administrer plan-koblingen? Kontakt oss for å endre Creative Cloud-planen din.

3. Gjør ett av følgende:

• Under Plan og betaling klikker du på Bytt plan. Du kan også se detaljene om den nåværende planen din.
    • Hvis Bytt plan ikke vises, må du kontakte oss for å endre planen. I land som håndteres av Digital River, Adobes partner innen netthandel, er det ikke mulig å gjøre endringer på nett.
    Endre planen
  4. Hvis du klikket på Bytt plan, velger du ønsket plan, lagringsalternativ og faktureringsfrekvens. Så klikker du på Velg plan. (Klikk på pilen til høyre for å bla gjennom planene.)

Følgende eksempel viser hvordan du bytter til en forhåndsbetalt ettårsplan for Creative Cloud Alle applikasjoner.

choose-choose-plan
    • Hvis du ikke ser planen du vil bytte til (f.eks. fra en plan med flere applikasjoner til en Creative Cloud-ettårsplan eller fra en plan for enkeltpersoner til en plan for arbeidsgrupper), kan du kontakte oss.
    • Du må kanskje avslutte ditt nåværende medlemskap for å gjennomføre byttet. Før du sier opp medlemskapet, må du lese og forstå Adobes abonnementsbetingelser.
  5. På bekreftelsessiden går du gjennom vilkårene og klikker deretter på Bekreft.

Medlemskapet ditt aktiveres, og Creative Cloud-skrivebordsprogrammet viser den nåværende rettighetsstatusen din.

Merk:

Hvis den nye medlemskapsplanen ikke blir aktivert automatisk, logger du av, og logger deretter på Creative Cloud på nytt. Du finner detaljerte instruksjoner under Logge på og logge av for å aktivere Creative Cloud-applikasjoner.