Lær hvordan du oppdaterer kontoen og initierer en betaling på nytt hvis den mislyktes eller hvis du glemte den.

Hvor lenge må jeg fastlegge en betaling?

Selv om en betalings mislykkes, har du tilgang til Creative Cloud-apper i 21 dager. Abonnementet ditt suspenderes den 21. dagen hvis du ikke oppdaterer betalingsinformasjon innen den tid.

Sjekk og reparer betalingsinformasjonen

Her ser du de vanligste årsakene til en betaling mislykkes:

• Et kort er utløpt.
  • Du har fått utstedt et nytt kort.
  • Din personlige informasjon er endret.

Sjekk betalingsinformasjonen og oppdatere dem etter behov:

1. Logg på Adobe-kontoen.

2. Du vil se en feilmelding under Mine abonnementer hvis abonnementet er utløpt eller du har oversett en betaling. Klikk på Rediger betalingsinformasjon.

Mitt abonnementsvindu
    Mitt abonnementsvindu

Merk:

I land betjent av Digital River, Adobes e-handelspartner, må du kontakt oss for å initiere betalingen igjen.

3. I dialogboksen som åpnes, går du gjennom betalingsinformasjonen og oppdaterer følgende informasjon etter behov.

Rediger betalingsinformasjon
    Rediger betalingsinformasjon

Bruker du et firmakort?
    Sørg for at du bruker navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, ikke din egen. Kontakt kortinnehaveren eller regnskapsavdelingen for å bekrefte at riktig navn og faktureringsadresse er oppgitt.

4. Klikk på Lagre for å lagre endringene (selv om du ikke har endret detaljene).

Merk:

Hvis betalingen ikke initieres på nytt etter fire arbeidstimer, kontakt oss.

Bekreft stilling med din betalingsleverandør

Hvis du betaler med et kredittkort

Hvis du har bekreftet at kredittkortinformasjonen din er korrekt, kontakter du banken din for å:

• Sørg for at kredittgrense ikke er oversteget.
  • Sjekk om avvist betaling skyldes daglig transaksjons- eller kjøpsbegrensninger. Noen ganger skyldes avvisninger disse begrensningene.
  • Kontroller at kredittkortet eller debetkortet er i god stand og at kredittkortet støtter transaksjoner på nettet.
  • Finn om deres retningslinjer for svindelbeskyttelse berører bruken av kortet ditt.

Så snart feil fikses behandler Adobe betalingen din automatisk på nytt.

Hvis du betaler med PayPal

Kontakt PayPal direkte for å løse eventuelle fakturaproblemer. Så snart feil fikses behandler Adobe betalingen din automatisk på nytt.

Bekreft at betalingen din gikk gjennom

1. For å bekrefte betalingen, logger du på Adobe-kontoen.

2. I panelet til venstre klikker du på Ordrehistorikk.

Ordrehistorikk
    Ordrehistorikk
  3. Under Ordrehistorikk, velger du ordrenummeret for medlemskapsabonnementet du vil se.

Det kan ta inntil 24 timer før betalingen vises på kontoen din.