Lær hvordan du oppdaterer kontoen og starter en betaling på nytt hvis den mislyktes eller hvis du glemte den.

Hvor lang tid har jeg på å løse et betalingsproblem?

Du har opptil 30 dager på å oppdatere betalingsinformasjonen din fra den første mislykkede betalingen på fornyelsesdatoen. Abonnementet blir suspendert på den 30. dagen.

Sjekk og korriger betalingsinformasjonen

Her ser du de vanligste årsakene til at en betaling mislykkes:

• Et kort er utløpt.
  • Du har fått utstedt et nytt kort.
  • Personopplysningene dine er endret.

Sjekk betalingsinformasjonen og oppdatere den etter behov:

1. Logg på Adobe-kontoen.

2. Du ser en feilmelding under Mine planer hvis abonnementet er utløpt eller du har oversett en betaling. Klikk på Rediger betalingsinformasjon.

Vinduet Mine planer
    Vinduet Mine planer

Merk:

land som betjenes av Digital River, Adobes e-handelspartner, må du kontakte oss for å starte betalingen på nytt.

3. I dialogboksen som åpnes, går du gjennom betalingsinformasjonen og oppdaterer følgende informasjon etter behov.

Rediger betalingsinformasjon
    Rediger betalingsinformasjon

Bruker du et firmakort?
    Sørg for at du bruker navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, ikke din egen. Kontakt kortinnehaveren eller regnskapsavdelingen for å bekrefte at riktig navn og faktureringsadresse er oppgitt.

4. Klikk på Lagre for å lagre endringene (selv om du ikke har endret detaljene).

Merk:

Hvis betalingen ikke startes på nytt etter fire arbeidstimer, må du kontakte oss.

Bekreft situasjonen hos betalingsleverandøren

Hvis du betaler med et kredittkort

Hvis du har bekreftet at kredittkortinformasjonen din er korrekt, kontakter du banken din for å gjøre følgende:

• Kontrollere at kredittgrensen ikke er oversteget.
  • Sjekke daglige transaksjons- eller kjøpsbegrensninger. Noen ganger skyldes avvisninger slike begrensninger.
  • Kontrollere at kredittkortet eller debetkortet oppfyller alle vilkår, og at kredittkortet støtter transaksjoner på nettet.
  • Finne ut om deres retningslinjer for svindelbeskyttelse berører bruken av kortet ditt.

Straks eventuelle feil er løst, behandler Adobe betalingen din automatisk på nytt.

Hvis du betaler med PayPal

Kontakt PayPal direkte for å løse eventuelle fakturaproblemer. Straks eventuelle feil er løst, behandler Adobe betalingen din automatisk på nytt.

Kontrollere at betalingen ble fullført

1. Du kan kontrollere betalingen ved å gå til Adobe-kontoen.

2. I panelet til venstre klikker du på Ordrehistorikk.

Ordrehistorikk
    Ordrehistorikk
  3. Under Ordrehistorikk, velger du ordrenummeret for medlemskapsplanen du vil se.

Det kan ta inntil 24 timer før betalingen vises på kontoen din.