Finn ut hvordan du oppdaterer kontoen og initierer en betaling på nytt hvis den opprinnelige betalingen mislyktes eller du manglet en betaling.

Selv om en betalings mislykkes, har du tilgang til Creative Cloud-apper i 21 dager. Abonnementet ditt suspenderes den 21. dagen hvis du ikke oppdaterer betalingsinformasjon innen den tid.

Merk:

I land betjent av Digital River, Adobes e-handelspartner, må du kontakt oss for å initiere betalingen igjen.

Bekreft at betalingsinformasjonen din er korrekt

1. Logg på Adobe ID-kontoen med Adobe-IDen (vanligvis e-postadressen din) og passordet.

Hvis du har problemer med å logge på, ser du Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

2. Klikk på Abonnementer i navigasjonsfeltet øverst på siden.

Klikk på fanen Abonnementer
  3. Du vil se en feilmelding under Mine abonnementer hvis planen er utløpt eller du har oversett en betaling. Klikk på Rediger betaling.

Rediger betaling
  4. I dialogboksen som åpnes, går du gjennom betalingsinformasjonen din og oppdaterer følgende informasjon etter behov:

• Kreditt- eller debetkortnummer
    • Utløpsdato
    • Faktureringsadresse

Få hjelp med å redigere eller endre betalingsinformasjonen.

Bruker du et firmakort?
    Sørg for at du bruker navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, ikke din egen. Snakk med korteieren eller regnskapsavdelingen din   for å bekrefte navn og faktureringsadresse.

5. Klikk på Lagre for å lagre endringene (selv om du ikke har endret detaljene).

Merk:

Hvis betalingen ikke initieres på nytt etter fire arbeidstimer, kontakt oss.

Bekreft stilling med din betalingsleverandør

Hvis du betaler med et kredittkort

Hvis du har bekreftet at kredittkortinformasjonen din er korrekt, kontakter du banken din for å:

• Sørg for at kredittgrense ikke er oversteget.
  • Henvend deg om daglige uttaks- eller kjøpsgrenser, ettersom betalingsavvisninger skyldes disse grensene.
  • Kontroller at kredittkortet eller debetkortet er i god stand og at kredittkortet støtter transaksjoner på nettet.
  • Finn om deres retningslinjer for svindelbeskyttelse berører bruken av kortet ditt.

Så snart feil fikses behandler Adobe betalingen din automatisk på nytt.

Hvis du betaler med PayPal

Kontakt PayPal direkte for å løse eventuelle fakturaproblemer. Så snart feil fikses behandler Adobe betalingen din automatisk på nytt.

Bekreft at betalingen din gikk gjennom

1. For å bekrefte betalingen logger du på Adobe-kontoen.

2. Klikk på fanen Abonnementer i navigasjonsfeltet øverst på siden.

3. Klikk på Ordrehistorikk i den venstre ruten.

4. Velg ordrenummeret for medlemskapsabonnementet du vil vise under Ordrehistorikk. Det kan ta inntil 24 timer før betalingen vises på kontoen din.