Finn ut hvordan du oppdaterer kontoen og initierer en betaling på nytt hvis den opprinnelige betalingen mislyktes eller du manglet en betaling.

Selv om en betalings mislykkes, har du tilgang til Creative Cloud-apper i 21 dager. Abonnementet ditt settes på pause den 21. dagen hvis du ikke betaler din betalingsinformasjon innen den tid.

Merk:

I land betjent av Digital River, Adobes e-handelspartner, må du kontakte oss for å initiere betalingen igjen.

Bekreft at betalingsinformasjonen din er korrekt

1. Logg på Adobe-kontoen med Adobe-ID (vanligvis e-postadressen din) og tilhørende passord ved å bruke Creative Cloud-skrivebordsappen eller nettpåloggingen.

Hvis du har problemer med å logge på, se Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

Logg på Adobe-kontoen din
  2. Klikk på Administrer konto i hurtigmenyen. Du blir bedt om å angi passordet for å bekrefte din identitet.

Autentisere
  3. I Abonnementer og produkter klikker du på Rediger betalingsdetaljer.

Hvis betalingens forfallsdato er passert, ser du en feilmelding. Klikk på Oppdater betalingsdetaljer i meldingen.

Klikk på Rediger betalingsdetaljer
    Klikk på Rediger betalingsdetaljer
    Klikk på Oppdater betalingsdetaljer (hvis betalingens forfallsdato er passert)
    Klikk på Oppdater betalingsdetaljer (hvis betalingens forfallsdato er passert)

4. I dialogboksen Rediger betalingsmetode går du gjennom betalingsdetaljene dine oppdaterer følgende ved behov:

• Kreditt- eller debetkortnummer
    • Utløpsdato
    • Faktureringsadresse

Få hjelp med å redigere eller endre betalingsinformasjonen.

Redigere betalingsmetode
    Rediger betalingsmetode

Bruker du et firmakort?
    Sørg for at du bruker navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, ikke din egen. Snakk med korteieren eller regnskapsavdelingen din   for å bekrefte navn og faktureringsadresse.

5. Klikk på Lagre for å lagre endringene (selv om du ikke har endret detaljene).

Merk:

Hvis betalingen ikke initieres på nytt etter fire arbeidstimer, kontakter du oss.

Bekreft stilling med din betalingsleverandør

Hvis du betaler med et kredittkort

Hvis du har bekreftet at kredittkortinformasjonen din er korrekt, kontakter du banken din for å:

• Sørg for at kredittgrense ikke er oversteget.
  • Henvend deg om daglige uttaks- eller kjøpsgrenser, ettersom betalingsavvisninger skyldes disse grensene.
  • Kontroller at kredittkortet eller debetkortet er i god stand og at kredittkortet støtter transaksjoner på nettet.
  • Finn om deres retningslinjer for svindelbeskyttelse berører bruken av kortet ditt.

Så snart feil fikses behandler Adobe betalingen din automatisk på nytt.

Hvis du betaler med PayPal

Kontakt PayPal direkte for å løse eventuelle fakturaproblemer. Så snart feil fikses behandler Adobe betalingen din automatisk på nytt.

Bekreft at betalingen din gikk gjennom

1. For å bekrefte betalingen logger du på Adobe-kontoen.

2. Klikk på kategorien Abonnementer og produkter.

3. I Ordrehistorikkdelen klikker du Vis dine ordre.

4. Velg ordrenummeret for medlemskapsabonnementet du ønsker å se. Det kan ta inntil 24 timer før betalingen legges til kontoen din.