Finn ut mer om retningslinjene for refusjon og noen viktige forskjeller mellom årsabonnement og månedsbasert abonnement.

Månedsbaserte abonnement

• Tjenesten starter så snart første betaling er behandlet. Hver måned frem til du avslutter abonnementet, blir du belastet med summen som ble angitt på kjøpstidspunktet.
  • Månedsprisen kan endres, men du vil alltid få beskjed på forhånd.

Du finner mer informasjon om vilkårene for abonnementet under Abonnementsvilkår.

Innen 14 dager etter bestillingen din

Hvis du avslutter abonnementet innen 14 dager etter bestillingen, får du hele beløpet refundert.

Etter 14 dager

Hvis du avslutter abonnementet etter at det er gått 14 dager, får du ikke refundert beløpet. Tjenesten fortsetter da til slutten av faktureringsperioden for den aktuelle måneden.

Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å gå til Administrer konto-siden, eller ved å kontakte kundestøtte i ditt område.

Hva skjer med medlemskapsfordelene etter at abonnementet er avbrutt?

Hvis du ønsker å avslutte et betalt abonnementet, konverteres kontoen din til et gratis medlemskap. Du kan logge deg på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet med samme Adobe ID og passord, og få tilgang til alle funksjonene som er oppført under Hva får jeg med det kostnadsfrie Creative Cloud-medlemskapet mitt?

Med et gratis medlemskap får du også fortsatt tilgang til filene dine i Creative Cloud-mappen på datamaskinen og via Creative Cloud-webområdet, i henhold til begrensingen på 2 GB med lagringsplass.

Merk:

Hvis du har overskredet lagringsgrensen din, har du 90 dager på deg til å redusere plassbruken. Etter 90 dager kan du miste tilgangen til noen av eller alle filene du har lagret på Creative Cloud-serverne.

Årsabonnement

• For alle årsabonnement på Creative Cloud starter tjenesten så snart betalingen er behandlet.
  • Fornyelsesprisene kan bli endret, men du blir alltid varslet på forhånd.
  • Kontrakten fornyes automatisk frem til du avslutter abonnementet.
  • Du kan avslutte abonnementet ved å gå til Administrer konto-siden, eller ved å kontakte kundestøtte i ditt område.

Du finner mer informasjon om vilkårene for abonnementet under Abonnementsvilkår.

Innen 14 dager etter bestillingen din

Hvis du avslutter abonnementet innen 14 dager etter bestillingen, får du hele beløpet refundert.

Etter 14 dager

Hvis du avslutter abonnementet etter 14 dager, påløper et gebyr for tidlig avslutning. Gebyret vil være 50 % av den gjenværende saldoen av kontrakten. Hvis du for eksempel har 5 måneder igjen av avtalen når du avslutter den og du betaler 20 dollar per måned, betaler du 50 % av 100 dollar som står igjen = 50 dollar i gebyr for tidlig avslutning.

Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å gå til Administrer konto-siden, eller ved å kontakte kundestøtte i ditt område.

Hva skjer med medlemskapsfordelene etter at abonnementet er avbrutt?

Hvis du ønsker å avslutte et betalt abonnementet, konverteres kontoen din til et gratis medlemskap. Du kan logge deg på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet med samme Adobe ID og passord, og få tilgang til alle funksjonene som er oppført under Hva får jeg med det kostnadsfrie Creative Cloud-medlemskapet mitt?

Med et gratis medlemskap får du også fortsatt tilgang til filene dine i Creative Cloud-mappen på datamaskinen og via Creative Cloud-webområdet, i henhold til begrensingen på 2 GB med lagringsplass.

Merk:

Hvis du har overskredet lagringsgrensen din, har du 90 dager på deg til å redusere plassbruken. Etter 90 dager kan du miste tilgangen til noen av eller alle filene du har lagret på Creative Cloud-serverne.

Innen 14 dager etter bestillingen din

Hvis du avslutter abonnementet innen 14 dager etter bestillingen, får du hele beløpet refundert.

Etter 14 dager

Hvis du avslutter abonnementet etter at det er gått 14 dager, får du ikke refundert beløpet. Tjenesten fortsetter da til slutten av kontraktsperioden.

Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å gå til Administrer konto-siden, eller ved å kontakte kundestøtte i ditt område.

Hva skjer med medlemskapsfordelene etter at abonnementet er avbrutt?

Hvis du ønsker å avslutte et betalt abonnementet, konverteres kontoen din til et gratis medlemskap. Du kan logge deg på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet med samme Adobe ID og passord, og få tilgang til alle funksjonene som er oppført under Hva får jeg med det kostnadsfrie Creative Cloud-medlemskapet mitt?

Med et gratis medlemskap får du også fortsatt tilgang til filene dine i Creative Cloud-mappen på datamaskinen og via Creative Cloud-webområdet, i henhold til begrensingen på 2 GB med lagringsplass.

Merk:

Hvis du har overskredet lagringsgrensen din, har du 90 dager på deg til å redusere plassbruken. Etter 90 dager kan du miste tilgangen til noen av eller alle filene du har lagret på Creative Cloud-serverne.

I de 12 månedene medlemskapet gjelder, kan du når som helst melde deg av ved å besøke Administrer konto-siden, eller ved å kontakte kundestøtte i ditt område.