Logge på Adobe-kontoen

Adobe ID-en din er vanligvis e-postadressen du brukte da du opprettet medlemskapet for første gang eller kjøpte en Adobe-applikasjon eller -tjeneste, og dette er nøkkelen du trenger for å få tilgang til Adobe-kontoen din.

Hvordan logger jeg på Adobe-kontoen min?

Du får tilgang til Adobe-kontoen din på en av følgende måter:

Logg på med e-postadressen din

Logg på https://account.adobe.com med Adobe ID og passord. Du kan også bruke en konto for sosiale medier (Facebook, Google eller Apple) for å logge på.

Logg på med e-postadressen for Adobe-kontoen eller den sosiale mediekontoen din, og skriv inn passordet ditt når du blir bedt om det

Logg på via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Visste du at du også kan få tilgang til Adobe-kontoen ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet? Åpne applikasjonen ved å klikke på Creative Cloud-skrivebordsikonet  på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen. Logg på applikasjonen og velg Konto-ikonet øverst til høyre. Deretter velger du Adobe-konto i menyen som vises.

Slik løser du vanlige problemer med pålogging

Finn ut mer om noen enkle løsninger på vanlige påloggingsproblemer knyttet til Adobe-kontoer.

Er Caps Lock- og Num Lock-tastene deaktivert?

Caps Lock og Num Lock?

For å unngå å skrive inn feil brukernavn eller passord må du passe på at Caps Lock- og Num Lock-tastene er deaktivert. Skriv deretter inn e-postadressen og passordet på nytt.

Har du endret e-postadressen din, eller har du flere e-postadresser?

Flere e-postadresser

Hvis du har flere e-postkontoer eller har endret e-postadressen din siden det opprinnelige kjøpet, kan du prøve å bruke din andre eller forrige e-postadresse. Kontakt oss hvis du tror du har flere Adobe ID-er som er knyttet til ulike e-postadresser, eller er usikker på hvilken e-postadresse som er knyttet til gjeldende medlemskap eller kjøpte produkter.

Har du prøvd å bruke en annen nettleser?

Nettleserkonflikt

Prøv å logge på med en annen nettleser. Hvis informasjonskapsler er deaktivert, aktiver du informasjonskapsler og fjerner nettleserens informasjonskapsler og hurtigbuffer. (Se dokumentasjonen for nettleseren for fremgangsmåte.)

Prøver du å logge på med Facebook-, Google- eller Apple-kontoen din?

Løs feil ved pålogging via Facebook, Google, eller Apple

Hvis du vil løse feil som oppstår når du logger på med Facebook-, Google- eller Apple-kontoen, kan du se Løse feil knyttet til Adobe-kontopålogging med Facebook, Google eller Apple.

Kan du ikke logge på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet?

Feil ved pålogging til Creative Cloud

Hvis du ikke kan logge på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, kan du se Feilsøke problemer med Creative Cloud-aktivering.