Logge på Adobe-kontoen

Adobe ID-en din er vanligvis e-postadressen du brukte da du opprettet medlemskapet første gang eller kjøpte en Adobe-applikasjon eller -tjeneste, og det er nøkkelen du trenger for å få tilgang til Adobe-kontoen.

Hvordan logger jeg på Adobe-kontoen min?

Logg på Adobe-kontoen din på nettet med Adobe ID-en din og passordet. Du kan også bruke en konto for sosiale medier (Facebook, Google eller Apple) for å logge på Adobe-kontoen din.

Hvis påloggingen er vellykket, kommer du til Adobe ID-kontosiden. Der kan du se planene og produktene dine, endre passord, skrive ut fakturaer, laste ned applikasjoner og mye mer.

Merk:

Visste du at du også kan få tilgang til Adobe-kontoen ved hjelp av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet? Start programmet ved å klikke på Creative Cloud-skrivebordsikonet  på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen. Logg deretter på programmet, og klikk på Profil-ikonet øverst til høyre. Hvis du vil ha tilgang til Adobe-kontoen, klikker du på Adobe-konto på menyen som vises.

Slik løser du vanlige problemer med pålogging

Finn ut mer om noen enkle løsninger på vanlige påloggingsproblemer knyttet til Adobe-kontoer.

Er Caps Lock- og Num Lock-tastene deaktivert?

Caps Lock and Num Lock?

For å unngå å skrive inn feil brukernavn eller passord må du passe på at Caps Lock- og Num Lock-tastene er deaktivert. Skriv deretter inn e-postadressen og passordet på nytt.

Har du endret e-postadressen din, eller har du flere e-postadresser?

Multiple emails

Hvis du har flere e-postkontoer eller har endret e-postadressen din siden det opprinnelige kjøpet, kan du prøve å bruke din andre eller forrige e-postadresse. Kontakt oss hvis du tror du har flere Adobe ID-er som er knyttet til ulike e-postadresser, eller er usikker på hvilken e-postadresse som er knyttet til gjeldende medlemskap eller kjøpte produkter.

Har du prøvd å bruke en annen nettleser?

Browser conflict

Prøv å logge på med en annen nettleser. Hvis informasjonskapsler er deaktivert, aktiver du informasjonskapsler og fjerner nettleserens informasjonskapsler og hurtigbuffer. (Se dokumentasjonen for nettleseren for fremgangsmåte.)

Prøver du å logge på med Facebook-, Google- eller Apple-kontoen din?

Fix errors signing in with Facebook, Google, or Apple

Hvis du vil løse feil som oppstår når du logger på med Facebook-, Google- eller Apple-kontoen, kan du se Løse feil knyttet til Adobe-kontopålogging med Facebook, Google eller Apple.

Kan du ikke logge på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet?

Error signing into Creative Cloud

Hvis du ikke kan logge på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, kan du se Feilsøke problemer med Creative Cloud-aktivering.