Adobe ID-en din er vanligvis e-postadressen du brukte da du opprettet medlemskapet første gang eller kjøpte en Adobe-applikasjon eller -tjeneste, og det er nøkkelen du trenger for å få tilgang til Adobe ID-kontoen.

Du kan få tilgang til Adobe ID-kontoen din på to måter: på Internett via Adobe.com eller via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Logg på via Adobe.com

Gå til Adobe ID-kontoen din på nettet, og logg på med Adobe ID-en og passordet.

Logg på via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet  på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

2. Hvis du blir bedt om å logge på, oppgir du Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen din) og passordet, og klikker Logg på.

sign-in_screen
  3. Klikk på Profil-ikonet, og klikk deretter på Administrer konto i menyen som vises.

profile_menu_cc