Oppdatere PayPal-informasjon for en Adobe-konto

Finn ut hvordan du oppdaterer PayPal-detaljene for Adobe-kontoen din, slik at du aldri kommer på etterskudd med betalingen.

Slik går du frem for å oppdatere PayPal-betalingsinformasjonen din eller bytte PayPal-konto

Betaling ved hjelp av PayPal støttes ikke i Japan.

1. Velg Rediger betaling og fakturering.

Rediger faktura og betalingsdetaljer

2. I Administrer betalingsmåten-vinduet velger du Rediger.

Velg Rediger

3. Velg et alternativ for enten å redigere eller bytte PayPal-konto.

Rediger eller bytt PayPal-betalingsmåten

Du sendes til PayPal-nettstedet.

4. Gjør endringene på PayPal-nettstedet. Når du lagrer endringene, blir du sendt tilbake til Adobe-kontoen din.

Trenger du hjelp med å oppdatere PayPal-adressen? Se Hvordan kan jeg legge til, endre eller fjerne en gateadresse i PayPal-kontoen min? Hvis du har generelle spørsmål, kan du gå til brukerstøtten for PayPal.

5. Klikk på Lagre for å lagre endringene.

Slik endrer du PayPal-betalingsinformasjonen for en teams-plan

Logg på Admin Console for å endre betalingsinformasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Finn ut mer.