Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med programvaren Adobe Media Encoder.

Slik laster du ned og installerer Adobe Media Encoder

laptop-download

Klikk på Laste ned Adobe Media Encoder nedenfor for å begynne å laste ned Adobe Media Encoder. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere (ikke bry deg om du starter på den kostandsfrie prøveversjonen. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på).

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Adobe Media Encoder?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere.Du finner mer informasjon under Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Adobe Media Encoder på en annen datamaskin?

Du kan installere Adobe Media Encoder og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon i Skrive ut en kvittering eller faktura.