Denne funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for iOS-brukere i Storbritannia, singapore, Canada, Sør-Afrika og Australia-regionen.

Objektivkorrigeringsverktøyet løser objektivproblemer som forvrengning, kromatisk avvik, vignett og perspektiv.Siden hvert objektiv er unikt designet, brukes objektivkorrigeringer avhengig av objektivmodellen.

For å bruke disse objektivkorrigeringene og fikse disse objektivproblemene:

1. Når du åpner Photoshop Express og begynner å redigere bildet, velger du Korrigeringer verktøy i nedre panel av skjermen.

2. Velg Optikk.

3. Slå på Aktiver objektivkorrigeringer.

Lens_correction

Merk:

Aktiver objektivkorrigeringer forblir deaktivert for bilder som ikke har noen objektivproblemer.