Kom igång med Character Animator
Följ stegen nedan när du vill komma igång med programvaran Adobe Character Animator.

Hämta och installera

laptop-download

Klicka på Hämta Character Animator nedan för att börja hämta Adobe Character Animator. Logga in och installera genom att följa instruktionerna på skärmen. (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria provperioden. Du kan hämta din prenumerationsversion när du har loggat in.)

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Varför måste jag logga in för att använda Character Animator?

Du måste logga in regelbundet för att validera licensen, var 30:e dag för månads- och årsprenumeranter. Du måste även logga in när du hämtar eller uppdaterar Character Animator. Mer information finns i Logga in för att aktivera Adobe-program.

Kan jag installera Character Animator på en annan dator?

Du kan installera Character Animator och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Se Logga in för att aktivera Adobe-program för mer information.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut fakturor från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns se Skriva ut ett kvitto eller en faktura.