Kontrollera statusmeddelande för Creative Cloud

Hitta lösningar på inloggningsproblem som är resultat av licensieringsuppdateringar

Problem

När du startar Dimension (version 2.3) visas följande dialogruta:

Kontrollera statusmeddelande för Creative Cloud

Använd Creative Cloud-programmet för att logga in, börja testversion eller köpa Dimension. Lär dig mer om kraven.

Dimension kommer nu att avslutas.

Kontrollera statusdialogrutan för Creative Cloud i Dimension

Dialogrutan visas som en del av Adobes licensieringsprocess för Dimension (version 2.3).

Orsaker och lösningar

Det finns flera orsaker som kan leda till denna dialogruta:

Inloggningsstatus

Dimension har inte inloggningsfunktioner direkt i Dimension-applikationen. För att kunna använda Dimension måste du vara inloggad i Creative Cloud.

Använd Creative Cloud-datorprogram för att hantera din inloggningsstatus.

Status för testversion eller prenumeration

Dimension ingår i Creative Cloud-tjänsterna och kräver en aktiv testversion eller prenumeration. Dimension har en 7-dagars kostnadsfri testversion tillgänglig. När testversionen upphör måste du köpa en prenumerationsplan för Dimension eller Creative Cloud alla program.

Se vår prissida för mer information om tillgängliga planer.

Inloggningsenheter

Creative Cloud-prenumerationer tillåter att applikationer installeras på flera enheter, men endast två kan vara inloggade samtidigt. Om du har loggat in på flera enheter kanske du måste logga ut på en tidigare enhet.

Enterprise-konfigurationer

Dialogrutan kan visas om du använder en Enterprise-driftsättning utan Creative Cloud-datorprogram. I så fall kontaktar du IT- eller Creative Cloud-kontohanteraren för ytterligare hjälp.