Felsökning och hjälp

Distribution

Hur planerar jag min distribution av Creative Cloud for enterprise?

Om du planerar en Creative Cloud-distribution är det bäst att ta lite tid till att fundera på hur du ska distribuera och hantera program, lagring och tjänster.

Hur skapar jag användaridentiteter?

Adobe använder ett underliggande system för identitetshantering för att autentisera och auktorisera användare. Du måste planera och sedan skapa användaridentiteten utifrån företagets behov.

Hur hanterar jag användare och produkter?

Med Hantering av användare kan du skapa, söka, uppdatera och ta bort användarkonton. Dessa användarkonton ger slutanvändarna i din organisation tillgång till Adobes produkter och tjänster.

Din organisation köper Adobe enterprise-planer som ger åtkomst till olika produkter och tjänster från Adobe som kan innefatta Creative Cloud-produkter. Få information om hur du finjusterar användningen av dessa planer och tjänster.

Hur distribuerar jag program och uppdateringar?

Du kan bestämma vilka program och tjänster som ska distribueras för dina användare med hjälp av de paket som du skapar. Dessa paket kan sedan distribueras till användarnas datorer i din organisation. Du kan även utföra obevakade och anpassade distributioner där användarna inte behöver göra något under installationen.

Vanliga frågor och svar

Vad ingår i Adobe Creative Cloud for enterprise?

Med ditt Creative Cloud for enterprise-konto får du program som Photoshop och InDesign, samt CreativeSync så att du kan synkronisera dina resurser på ett smart sätt. Du får även resurser som Adobe Stock och Adobe Fonts, publicering av mobilappar samt säkerhet i storföretagsklass för dina immateriella rättigheter och ditt kreativa innehåll. Läs mer om Creative Cloud for enterprise.

Var kan jag hitta information om namngiven distribution med Creative Cloud for enterprise?

Titta på den här videon om hur du distribuerar Creative Cloud for Enterprise och få en översikt över distributionsresurser för licenserna för företag, utbildningsinstitutioner och myndigheter.

Var kan jag lära mig mer om Adobe Provisioning Toolkit?

Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition är ett kommandoradsverktyg för de plattformar som stöds. Verktyget gör det enklare att spåra och hantera serialisering av Adobe®-produkter. Lär dig hur du laddar ned och använder verktyget för att hantera din Enterprise-licens.

Var hittar jag mer information om Creative Cloud for enterprise?

Fler vanliga frågor och svar finns i Vanliga frågor och svar om Creative Cloud for enterprise.

Vanliga problem

Varför visas felmeddelande 190 när jag försöker installera paket?

Det går inte att installera paket som innehåller Project Felix på datorer som inte kör Windows 10 (de lägsta systemkraven uppfylls inte).

Varför visas ett ”Konfigurationsfel 16”-meddelande när jag startar ett Creative Cloud-program?

Det här felet beror vanligtvis på att användaren inte har tillräckliga behörigheter på datorn som programmet körs på. Följ instruktionerna för ditt operativsystem för att ange behörigheter till mapparna Adobe PCD och SLStore.

Varför kopplas inte en prenumeration automatiskt till en inloggad användare när prenumerationen tilldelas?

När en prenumeration tilldelas till ett Adobe ID eller Enterprise ID kopplas prenumerationen inte automatiskt till de datorer som är inloggade. Logga ut och logga in igen. Det löser normalt de här problemen.

Varför återställs min licens till testversionen när jag godkänner en stor Creative Cloud-uppdatering?

I miljöer där Creative Cloud har distribuerats med ett serialiserat paket kan ett licensieringsfel uppstå som gör att program visas som testversioner. Omserialisera den berörda arbetsstationen. Det löser vanligtvis det här problemet.