Felsökning och hjälp

Om du planerar att använda Creative Cloud är det bäst att ägna lite tid åt att fundera på hur du ska distribuera och hantera program, lagring och tjänster.

Adobe använder ett underliggande system för identitetshantering för att autentisera och auktorisera användare. Du måste planera och sedan skapa användaridentiteten utifrån företagets behov.

Med Hantering av användare kan du skapa, söka, uppdatera och ta bort användarkonton. Dessa användarkonton ger slutanvändarna i din organisation tillgång till Adobes produkter och tjänster.

Din organisation köper Adobe Enterprise-planer som ger åtkomst till olika produkter och tjänster från Adobe som kan innefatta Creative Cloud-produkter. Få information om hur du finjusterar användningen av dessa planer och tjänster.

Du kan bestämma vilka program och tjänster som ska distribueras för dina användare med hjälp av de paket som du skapar. Dessa paket kan sedan distribueras till användarnas datorer i din organisation. Du kan även utföra obevakade och anpassade distributioner där användarna inte behöver göra något under installationen.

Med ditt Creative Cloud for enterprise-konto får du Creative-program som Photoshop och InDesign, CreativeSync så att du kan synka dina resurser på ett smart sätt. Du får även Creative-resurser som Adobe Stock och Adobe Fonts, publiceringsappar och väldigt gott skydd av dina immateriella rättigheter och ditt kreativa material. Läs mer om Creative Cloud for enterprise.

Titta på den här videon om hur du tar Creative Cloud for Enterprise i drift och får en översikt över driftsättningsresurser för licenserna för företag, utbildningsinstitutioner och myndigheter.

Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition är ett kommandotolksverktyg för de plattformar som stöds. Verktyget gör det enklare att spåra och hantera serialisering av Adobe®-produkter. Ser hur du laddar ned och använder det för att hantera din Enterprise-licens.

Fler vanliga frågor finns i Vanliga frågor om Creative Cloud for enterprise.

Det här felet beror vanligtvis på att användaren inte har tillräckliga behörigheter på datorn som programmet körs på. Följ instruktionerna för ditt operativsystem för att ange behörigheter till mapparna Adobe PCD och SLStore.

När en prenumeration tilldelas ett Adobe ID eller Enterprise ID kopplas prenumerationen inte automatiskt till de datorer som är inloggade. Logga ut och logga in igen. Det löser normalt de här problemen.

I miljöer där Creative Cloud har distribuerats med ett serialiserat paket kan ett licensieringsfel uppstå som gör att program visas som testversioner. Omserialisera den berörda arbetsstationen. Det löser vanligtvis det här problemet.

Forum

Ett forum för företags- och teamadministratörer.