Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar Photoshop?

Du kan ladda ner Photoshop från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe-ID och lösenord för att slutföra nedladdningen. För mer information, inklusive hur du installerar äldre versioner och söker efter uppdateringar, se Hämta och installera Creative Cloud-program.

Varför går inte Photoshop att installera?

För lösningar på felet ”kunde inte installera”, se Fel: ”Kunde inte installera” Creative Clouds program för stationära datorer. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Kan jag hämta en utvärderingsversion av Photoshop?

Ja! Du kan hämta utvärderingsversioner av Creative Cloud-program, inklusive Photoshop, från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ett Adobe-ID och lösenord för att hämta en utvärderingsversion. Mer information finns i Hämta och installera en Creative Cloud-utvärderingsversion

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Photoshop på en annan dator?

Du kan installera Photoshop och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord. Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag eller ändrar mitt medlemskap?

Att byta Creative Cloud-planer är enkelt. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera eller ändra din plan.

Min utvärderingsversion upphör snart. Hur uppgraderar jag den?

Det är enkelt att uppgradera din utvärderingsversion till ett betalt medlemskap. Följ dessa stegvisa instruktioner för att uppgradera och påbörja ditt medlemskap.

Hur avslutar jag medlemskapet och vad händer då med mina filer?

Om du väljer att avsluta ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till Creative Clouds kostnadsfria medlemsförmåner och filer som du har sparat på din enhet. Du får ingen tillgång till program och de flesta tjänster, och ditt lagringsutrymme i molnet minskas till 2 gb. Lär dig hur du avslutar olika typer av Creative Cloud-medlemskap och förstår Adobes prenumerationsvillkor.

Vanliga problem

Var hittar jag hjälp om jag inte vet vad som är fel?

Börja med grundläggande felsökningstips för Photoshop för att åtgärda de flesta problemen och upptäck ytterligare resurser.

Varför känner inte Photoshop igen mina kamerafiler?

Du kan behöva uppdatera Adobe Camera Raw, insticksprogrammet som Photoshop använder för att importera raw-filer. Se om det finns någon tillgänglig uppdatering i Creative Clouds skrivbordsprogram. Om inte det löser problemet kan du läsa fler felsökningstips för att åtgärda kameraproblem i Photoshop.

Hur åtgärdar jag problem med grafikkort, omritning eller blinkande bilder?

Om du upplever bildåtergivningsproblem, sämre prestanda eller att programmet kraschar kan orsaken vara en defekt eller inkompatibel grafikprocessor eller grafikdrivrutin, eller en sådan som inte stöds. Lär dig hur du felsöker problem med grafikprocessorer och grafikdrivrutiner.

Varför fungerar inte förhandsvisning på min mobila enhet?

Flera orsaker kan förhindra Photoshop från att ansluta till Enhetsförhandsvisning. Se Felsök Wi-Fi-anslutning för enhetsförhandsvisning för lösningar.

Varför körs Photoshop så långsamt på min dator?

Du kan behöva optimera ditt operativsystem, din maskinvara eller din Photoshop-konfiguration. Lär dig hur du optimerar prestanda i Photoshop.

Kompatibilitet

Kan jag använda Photoshop på min dator?

Gå till Systemkrav för Photoshop för att se om Photoshop går att använda på din dator.

Vilka kameror stöder Photoshop?

Photoshop använder insticksprogrammet Adobe Camera Raw för att importera och förbättra raw-bilder från många olika kameror. Se Kameror som stöds av Camera Raw för en lista över kameror som stöds.

Vilka grafikkort går att använda med Photoshop?

Genom att använda en kompatibel bildprocessor (även kallat grafikkort, videokort eller GPU) med Photoshop, kan du erfara bättre prestanda och dra fördel av fler funktioner. Hämta en lista över testade grafikkort och svar på de vanligaste frågorna om grafikprocessorer.

Är Photoshop tillgängligt på mitt språk?

Var hittar jag Photoshops versionsinformation?

Du hittar versionsinformation för nuvarande och tidigare versioner av Photoshop på sidan versionsinformation.

Tidigare versioner