Problem: Plugin-programmet Behance-publiceringstjänst saknas

Plugin-programmet för Behance-publiceringstjänst har tagits bort från och med Lightroom CC 2015.2/6.2, i väntan på förbättringar av Lightrooms Behance-integrering. Håll utkik efter uppdateringar.

Lösning

Du kan exportera foton från Lightroom och överföra dem direkt till din profil på Behance-webbplatsen, antingen som ett pågående jobb eller ett projekt.

1. Från Lightrooms biblioteksmodul kan du exportera de foton du vill dela till din lokala hårddisk.
  2. Logga in på https://www.behance.net/ med ditt Adobe ID.
  3. Klicka på Min portfolio för att visa aktiva projekt och pågående jobb.
  4. Klicka på Lägg till jobb för att ladda upp nya foton som du exporterade i steg 1.