Läs om nyheter i den senaste versionen av Lightroom Classic.

De viktigaste nya funktionerna

Augusti 2019-versionen (version 8.4)

Grafikprocessorstöd

Snabbare bildredigering med grafikprocessorstöd

Använd systemets grafikprocessor för en förbättrad bildredigeringsupplevelse.

Färgetiketter

Organisera dina samlingar med färgetiketter

Färgetiketter kan läggas till på samlingar, samlingsuppsättningar och smarta samlingar.

Stöd för nya kameror och objektiv

Stöd för nya kameror och objektiv

Se en fullständig lista över kameror och objektivprofiler.

https://chl-author-preview.corp.adobe.com/content/help/en/lightroom-classic/help/whats-new.html#flatfieldcorrection

Övriga förbättringar

Hitta information om PNG-export, sammanfogning av HDR-bilder och panoramor och andra nya förbättringar i den här versionen.

Tidigare versioner av Lightroom Classic