Lär dig mer om vår återbetalningspolicy och några viktiga skillnader mellan års- och månadsprenumerationer.

Månadsprenumerationer

Våra villkor

• Tjänsten börjar så snart den initiala betalningen har bearbetats. Du debiteras månatligen den taxa som fastställts vid inköpstillfället till dess du säger upp prenumerationen.
  • Månadsavgiften kan komma att ändras, men vi meddelar dig alltid i förväg.

Mer information om prenumerationsvillkoren finns i Prenumerationsvillkor.

Säga upp din månadsprenumeration

Inom 14 dagar efter din beställning

Om du säger upp inom 14 dagar efter din beställning återbetalas hela beloppet.

Efter 14 dagar

Säger du upp prenumerationen efter 14 dagar är betalningen icke-återbetalningsbar och tjänsten kommer att löpa resten av månadens faktureringsperiod.

Du kan säga upp när som helst genom att gå till sidan Hantera konto eller genom att kontakta kundsupporten i din region.

Vad händer med dina medlemskapsförmåner efter att du avbrutit din prenumeration?

Om du väljer att avsluta din betalda prenumeration omvandlas ditt konto till ett kostnadsfritt medlemskap. Du kan logga in på ditt Creative Cloud-datorprogram med samma Adobe ID och lösenord, och få tillgång till alla funktioner som listas i Vad ingår i mitt kostnadsfria Creative Cloud-medlemskap?

Med det kostnadsfria medlemskapet har du fortsatt tillgång till dina filer i Creative Cloud-mappen på din dator och via Creative Cloud-webbplatsen. Lagringsutrymmet är dock begränsat till 2 GB.

Obs!

Om du överskrider din lagringsgräns har du 90 dagar på dig att minska din onlinelagring. Efter 90 dagar kan du förlora åtkomsten till vissa eller alla av dina filer på Creative Cloud-servrarna.

Årsabonnemang

Våra villkor

• Alla Creative Cloud-årsprenumerationer börjar gälla så fort din betalning har bearbetats.
  • Förnyelsepriset kan komma att ändras, men vi meddelar alltid i förväg om detta.
  • Ditt avtal förnyas automatiskt.
  • Du kan säga upp prenumerationen genom att gå till sidan Hantera konto eller genom att kontakta oss i din region.

Mer information om prenumerationsvillkoren finns i Prenumerationsvillkor.

Säga upp din årsprenumeration (månadsbetalning)

Inom 14 dagar efter din beställning

Om du säger upp inom 14 dagar efter din beställning återbetalas hela beloppet.

Efter 14 dagar

Om du säger upp efter 14 dagar måste du betala en uppsägningsavgift. Avgiften är 50 % av det återstående avtalsbeloppet. Om du till exempel har fem månader kvar på ditt avtal när du avbryter och du betalar 20 USD/månad, får du betala 50 % av den återstående summan på 100 USD. Uppsägningsavgiften blir alltså 50 USD.

Du kan säga upp när som helst genom att gå till sidan Hantera konto eller genom att kontakta kundsupporten i din region.

Vad händer med dina medlemskapsförmåner efter att du avbrutit din prenumeration?

Om du väljer att avsluta din betalda prenumeration omvandlas ditt konto till ett kostnadsfritt medlemskap. Du kan logga in på ditt Creative Cloud-datorprogram med samma Adobe ID och lösenord, och få tillgång till alla funktioner som listas i Vad ingår i mitt kostnadsfria Creative Cloud-medlemskap?

Med det kostnadsfria medlemskapet har du fortsatt tillgång till dina filer i Creative Cloud-mappen på din dator och via Creative Cloud-webbplatsen. Lagringsutrymmet är dock begränsat till 2 GB.

Obs!

Om du överskrider din lagringsgräns har du 90 dagar på dig att minska din onlinelagring. Efter 90 dagar kan du förlora åtkomsten till vissa eller alla av dina filer på Creative Cloud-servrarna.

Säga upp din årsprenumeration (förbetald)

Inom 14 dagar efter din beställning

Om du säger upp inom 14 dagar efter din beställning återbetalas hela beloppet.

Efter 14 dagar

Säger du upp prenumerationen efter 14 dagar är betalningen icke-återbetalningsbar och tjänsten kommer att löpa resten av avtalsperioden.

Du kan säga upp när som helst genom att gå till sidan Hantera konto eller genom att kontakta kundsupporten i din region.

Vad händer med dina medlemskapsförmåner efter att du avbrutit din prenumeration?

Om du väljer att avsluta din betalda prenumeration omvandlas ditt konto till ett kostnadsfritt medlemskap. Du kan logga in på ditt Creative Cloud-datorprogram med samma Adobe ID och lösenord, och få tillgång till alla funktioner som listas i Vad ingår i mitt kostnadsfria Creative Cloud-medlemskap?

Med det kostnadsfria medlemskapet har du fortsatt tillgång till dina filer i Creative Cloud-mappen på din dator och via Creative Cloud-webbplatsen. Lagringsutrymmet är dock begränsat till 2 GB.

Obs!

Om du överskrider din lagringsgräns har du 90 dagar på dig att minska din onlinelagring. Efter 90 dagar kan du förlora åtkomsten till vissa eller alla av dina filer på Creative Cloud-servrarna.

Avsluta automatisk förnyelse

Under ditt medlemskaps 12:e månad kan du när som helst stänga av förnyelsen genom att gå till sidan Hantera konto eller genom att kontakta vår kundsupport i ditt område.