Kom igång med Adobe Media Encoder
Följ stegen nedan för att komma igång med programvaran Adobe Media Encoder.

Så här hämtar och installerar du Adobe Media Encoder

laptop-download

Klicka på Hämta Adobe Media Encoder nedan för att börja hämtningen av Adobe Media Encoder. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in och installera (Oroa dig inte om du kommer till sidan för den kostnadsfria testversionen. Du kan hämta din prenumerationsversion när du har loggat in).

Hjälp med ditt medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning

Varför måste jag logga in för att använda Adobe Media Encoder?

Du måste logga in regelbundet för att validera licensen, var 30:e dag för månads- och årsprenumeranter. Du måste även logga in när du hämtar eller uppdaterar. Mer information finns i Aktivera och inaktivera Adobe Creative Cloud-appar.

Kan jag installera Adobe Media Encoder på en annan dator?

Du kan installera Adobe Media Encoder och andra Creative Cloud-program på högst två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Var hittar jag min faktura?

Du kan skriva ut en faktura från ditt konto på Adobe.com. Mer information finns i Skriv ut ett betalningskvitto eller en faktura.