Avinstallera Adobe Elements-tilläggsverktyg

Adobe Elements Add-on Utilities är ett plugin-program som installerar nödvändiga komponenter för att stödja Adobe Camera Raw-filer (ACR) i Photoshop Elements och Elements Organizer.

När du installerar Adobe Photoshop Elements 2023 installeras inte komponenter som stöder Adobe Camera Raw som standard. Om du behöver använda Camera Raw kan du köra installationsprogrammet för Adobe Elements Add-on Utilities separat för att installera de komponenter som krävs. När den väl är installerad listas den som en separat app i Windows och macOS. Om du inte längre behöver Camera Raw kan du välja att avinstallera det och frigöra diskutrymme.

Så här avinstallerar eller visar du det här plugin-programmet efter installationen:

Windows

1. Skriv Kontrollpanelen i Sök i aktivitetsfältet och välj den från resultaten som visas.

2. Välj Program > Program och funktioner.

3. Högerklicka på Adobe Photoshop Add-on Utilities 2023 och välj Avinstallera.

macOS

1. Navigera till /Applications/Utilities/Adobe Installers/ eller /Applications/Utilities/Adobe Photoshop Elements Add-on Utilities

2. Dubbelklicka på Adobe Photoshop Add-on Utilities 2023 och följ stegen för att avinstallera.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?