Den här funktionen är för närvarande endast tillgänglig för iOS-användare i Storbritannien, Singapore, Kanada, Sydafrika och Australien.

Linskorrigeringsverktyget fixar linsproblem som förvrängning, kromatisk avvikelse, vignett och perspektiv.Eftersom varje objektiv är unikt utformat appliceras linsskorrigeringar beroende på din linsmodell.

För att tillämpa dessa linskorrigeringar och åtgärda dessa linsproblem:

1. När du öppnat Photoshop Express och börjar redigera ditt foto, välj verktyget Korrigeringar i nedre panelen på skärmen.

2. Välj Optik .

3. Slå nu på reglaget Aktivera linskorrigeringar.

Lens_correction

Obs!

Reglaget Aktivera linskorrigeringar förblir inaktiverat för foton som inte har några linsproblem.