Läs om hur du hämtar och använder Photoshop Fix, Photoshop Mix, Photoshop Sketch, Preview CC och Lightroom för mobila enheter.

Adobe Photoshop Fix

Fix_1

Adobe Photoshop Fix är utgör en kombination av fördelarna med datorprogramvaran Adobe Photoshop med bekvämligheten i en mobil enhet. Du kan använda det till att retuschera foton på din iPhone eller iPad på ett kreativt och enkelt sätt. Du kan laga, jämna ut, göra flytande, ljusa upp och göra andra redigeringar och justeringar i dina foton för att få exakt det utseende du vill ha. Och inte nog med det - med Adobe Creative Cloud-anslutna arbetsflöden i Fix får du obegränsade kreativa möjligheter.

Hämta: iTunes

Vanliga frågor om Adobe Photoshop Fix

Kom igång med Photoshop Fix

Adobe Photoshop Mix

Mix_1

Adobe Photoshop Mix utgör en kombination av fördelarna med datorprogramvaran Adobe Photoshop med bekvämligheten i en mobil enhet. Du kan använda det till att redigera foton på din iPhone, iPad eller Android-mobiltelefon på ett kreativt och enkelt sätt. Möjligheten att klippa ut, blanda och redigera bilder på ett icke-destruktivt sätt innebär att det ursprungliga fotot inte ändras. Och inte nog med det - med Creative Cloud-anslutna arbetsflöden i Mix får du obegränsade kreativa möjligheter.

Hämta: iTunes | Google Play

Vanliga frågor om Adobe Photoshop Mix

Kom igång med Photoshop Mix

Adobe Preview CC

preview_2

Adobe Preview CC är ett Photoshop-tillbehör i form av en iOS-app som du kan använda till att förhandsvisa din design i realtid samtidigt som du redigerar dem i Photoshop. Med Preview CC kan du se till att din design visas på befintliga enheter precis som du vill. Preview CC påskyndar designprocessen och minskar den tid som krävs för att testa på olika skärmstorlekar.
Om du har ett dokument med ritytor försöker Device Preview att visa rätt rityta genom att matcha dess storlek och position med storleken på den anslutna enheten.

Hämta: Preview CC inte längre tillgängligt för hämtning och underhålls inte heller från och med oktober 2017.

Vanliga frågor om Adobe Preview CC

Hjälp för Photoshop | Device Preview

Adobe Lightroom för mobila enheter

LR_1

Väck liv i snygga bilder med hjälp av Adobe Lightroom. Adobe Photoshop-tekniken används för Lightroom för mobila enheter vilket gör att du kan skapa och dela foton med professionell kvalitet från din smarta mobiltelefon eller surfplatta. När du vill ta din fotografering ett steg längre kan du testa utvärderingsversionen av Adobe Creative Cloud-fotograferingsplanen. Med hjälp av den kan du visa, ordna, redigera och dela dina foton via mobila enheter, datorer och webben. Bara dina foton - på ett enda ställe.

Hämta: iTunes | Google Play

Vanliga frågor om Adobe Lightroom för mobila enheter

Kom igång med Lightroom för mobila enheter

Adobe Photoshop Sketch

photoshop_sketch_mnemonic_no_shadow_128px

Med Adobe Photoshop Sketch får du tillgång till inspiration, uttrycksfull teckning och ditt kreativa användarforum på ett enda ställe på din iPhone eller iPad. Du kan förvandla dina idéer till skisser och dela dem på Behance och få omedelbar feedback. Med Sketch får du friheten att hitta inspiration, utforska idéer och få feedback från andra användare - oavsett var du befinner dig.

Hämta: iTunes

Vanliga frågor om Adobe Photoshop

Kom igång med Photoshop Sketch

Se även: