Utforma din profilsida på medverkarportalen så att du får maximal uppmärksamhet.

Anpassa din profilrubrik

Du kan lägga till en anpassad rubrikbild till din profilsida. Följ stegen nedan:

1. På fliken Portfolio klickar du på bilden du vill använda.

2. Klicka på Gör omslagsbild till profil ().

v3_make-profile-image
    Använd en bild till din profilsida

Bilden används som rubrikbild på din profilsida.

Obs!

Bilden beskärs automatiskt från centrum. Vi rekommenderar att du väljer en liggande bild med fokusområdet i mitten.

profile-page-done

Visa upp samlingar på din profilsida

Du kan skapa utvalda samlingar på medverkarportalen där du ordnar och presenterar dina bästa arbeten för köparna. Samlingar kan innehålla upp till 1 000 mediefiler. Du kan skapa så många samlingar som du vill, men endast två av dem kan visas på din profilsida.

Skapa en samling

1. På fliken Portfolio väljer du de mediefiler du vill lägga till i den nya samlingen.

2. Klicka på Lägg till i en samling.

Visa upp en samling på din profilsida

1. Navigera till avsnittet Samlingar på medverkarportalen.

2. Välj Visa på min offentliga profil för den samling du vill visa på din profilsida.

feature-a-collection
    Visa upp en samling på din profilsida